Loading image...

Få bedre inneklima og luftkvalitet med varmepumpe

Opplev et bedre inneklima med Toshiba luft-luft varmepumpe; perfekt balanse mellom komfort og effektivitet.

Et godt inneklima kan være avgjørende for god helse og velvære. Temperatur, luftfuktighet og luftkvalitet spiller en rolle for hvor godt vi har det innendørs. Å investere i en luft-luft varmepumpe fra Toshiba kan bidra til å forbedre inneklimaet hjemme hos deg.

Energisparing og effektivitet

En Toshiba varmepumpe gir god varme og kjøling, i tillegg til å være svært energieffektiv. Dette gjør den både miljøvennlig og en økonomisk smart løsning for oppvarming og avkjøling. Luft-luft varmepumper utnytter energien i uteluften for å varme opp inneluften, og denne prosessen krever langt mindre energi enn tradisjonelle varmeløsninger. Når du reduserer energiforbruket i oppvarmingssesongen, kan du derfor forvente lavere strømregninger samtidig som du reduserer miljøavtrykket ditt.

Toshiba-varmepumper_bedre-klima-og-inneluft_800x500.jpg
Nyt frokosten i rolige og behagelige omgivelser.

Full kontroll på inneklima

Våre luft-luft varmepumper bruker teknologi som gir optimal temperaturkontroll – uansett hvor kaldt eller varmt det er ute. Du kan enkelt justere temperaturen inne så du får det så komfortabelt og behagelig som overhodet mulig. Og det beste av alt; du kan fjernstyre varmepumpen rett fra mobilen (noen modeller krever ekstra tilbehør)! Med andre ord; du kan justere temperaturen opp eller ned når du er på farten, og komme frem til en ferdig oppvarmet eller nedkjølt bolig.

Riktig luftfuktighet forhindrer tørr luft som kan irritere både hud og luftveier. Med en Toshiba-varmepumpe i hjemmet, kan du kontrollere luftfuktigheten når du setter varmepumpen i kjøle-modus eller ved å ta i bruk den avanserte "Dry" funksjonen. På varme dager med høy luftfuktighet vil dette være din beste venn. Og har du en fuktig kjeller, er denne funksjonen ekstra smart å bruke. Du kan til og med bruke den til å tørke klærne dine ekstra raskt – en praktisk bonus i en travel hverdag.

Filter som renser luften

Toppmodellene Kontur og Ask er utstyrt med et avansert filter som bidrar til å forbedre luftkvaliteten i boligen. Utstyrt med et elektrostatisk filter, blir støvpartikler, pollen, dyrehår og andre små partikler i luften effektivt fanget opp. Dette er spesielt gunstig for personer som har astma, allergier eller andre luftveisproblemer. Når luften er renere, kan du både puste bedre og leve et sunnere liv.

Toshiba-varmepumper_Ask_grønt-kjøkken_800x500.jpg
Toshiba Ask har et avansert filter som effektivt renser luften for støv, pollen og andre småpartikler i luften.

Stille drift for komfortens skyld

Alle varmepumpene våre er i utgangspunktet stillegående. Det betyr at du kan nyte et behagelig inneklima uten sjenerende lyd. Men dersom du har behov for at varmepumpen skal være ekstra stille, så har den en funksjon kalt «Stillemodus». Aktiverer du denne funksjonen, reduseres lyden til et minimum. Både «Stillemodus» og andre smarte funksjoner styrer du ganske enkelt fra fjernkontrollen eller i appen.

Bedre inneklima gir økt trivsel

Toshiba-varmepumpe_bedre-inneklima_1000x500.jpgHar du kjæledyr, vil du merke ekstra godt at varmepumpen bidrar til bedre inneklima.

Et godt inneklima kan være nøkkelen til trivsel og velvære for deg og din familie. Med en luft-luft varmepumpe fra Toshiba kan du få nettopp dette. Varmepumpen gir deg full kontroll over innetemperaturen, den er energieffektiv, og i tillegg forbedrer den luftkvaliteten og avgir lite lyd – noe som gjør investeringen vel verdt det. Tar du valget om å skaffe deg en varmepumpe vil du ikke bare nyte et behagelig inneklima året rundt, men da tar du også et aktivt steg mot en mer miljøvennlig fremtid ved å redusere energiforbruket.

Snakk med våre eksperter om bedre inneklima

Har du enda ikke oppgradert boligen din med en varmepumpe, kan det være verdt å ta en samtale med en av våre autoriserte forhandlere. Du vil få råd og veiledning om hvilken modell som kan dekke dine behov, og samtidig kan du få et helt uforpliktende pristilbud. Fyll ut skjema, så blir du kontaktet innen kort tid.

Den positive forskjellen som varmepumpen kommer til å utgjøre for boligen din vil du nyte godt av i mange, mange år fremover.

Kontakt din lokale forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.