Miljøvennlig

Å velge riktig og effektiv oppvarming til boligen din er en god økonomisk investering. Men en luft-luft-varmepumpe fra Toshiba er ikke bare godt for lommeboka, det er også bra for miljøet.

Energi finnes overalt, også i luften rundt oss. Det luft-luft-varmepumper gjør, er å utnytte denne fornybare energien – helt gratis. Med en Toshiba varmepumpe vil du i snitt faktisk redusere energiforbruket ditt tilsvarende fire bilers årlige CO2-utslipp.

Varmepumper – verdens raskeste voksende miljøteknologi

En Toshiba varmepumpe bruker ikke bare mindre strøm enn for eksempel en panelovn, men i løpet av et år produserer den over fire ganger så mye energi som den selv bruker. Du sparer altså både energi og miljøet. Dette er noe av grunnen til at varmepumper er den raskest voksende miljøteknologien i verden. Det er ganske enkelt – i mange boliger – et fornuftig energitiltak for både lommeboka og klimaet.

Tall fra NVE viser at varmepumper i 2015 bidro til å produsere om lag 15 TWh varme bare i Norge. Av disse var over 8,5 TWh gratisvarme hentet fra omgivelsene. Det forteller oss at varmepumper er et viktig bidrag til et mer bærekraftig samfunn. Om den tilførte energien i tillegg kommer fra fornybare kilder, vil en varmepumpe være en fullstendig fornybar varmeløsning.

Har du dessuten en smart Toshiba luft-luft-varmepumpe med WiFi-styring, kan du spare enda mer ved å justere temperaturen når huset står tomt. Slik slipper du å sløse energi.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.