Loading image...

Varmepumpe er et miljøvennlig alternativ

Å velge riktig og effektiv oppvarming til boligen din er en god økonomisk investering. En luft-luft-varmepumpe fra Toshiba gjør ikke bare godt for lommeboka, det er også bra for miljøet.

Energi finnes overalt, også i luften rundt oss. Det luft-luft-varmepumper gjør, er å utnytte denne fornybare energien – helt gratis. Med en Toshiba varmepumpe vil du i snitt faktisk redusere energiforbruket ditt tilsvarende fire bilers årlige CO2-utslipp.

Produserer mer energi enn den bruker

En Toshiba varmepumpe bruker ikke bare mindre strøm enn for eksempel en panelovn, men i løpet av et år produserer den over fire ganger så mye energi som den selv bruker. Du sparer altså både energi og miljøet. Dette er noe av grunnen til at varmepumper er den raskest voksende miljøteknologien i verden. Det er ganske enkelt – i mange boliger – et fornuftig energitiltak for både lommeboka og klimaet.

Tall fra NVE viser at varmepumper i 2015 bidro til å produsere om lag 15 TWh varme bare i Norge (PDF, åpnes i nytt vindu). Av disse var over 8,5 TWh gratis varme hentet fra omgivelsene. Det forteller oss at varmepumper er et viktig bidrag til et mer bærekraftig samfunn. Om den tilførte energien i tillegg kommer fra fornybare kilder, vil en varmepumpe være en fullstendig fornybar varmeløsning.

Har du en smart Toshiba luft-luft-varmepumpe med wifi-styring, kan du spare enda mer ved å justere temperaturen når huset står tomt. Da slipper du å sløse energi, noe som reduserer strømregningen og gagner miljøet.

Hvorfor velge Toshiba varmepumpe

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.