Loading image...

Tekstiltrekk til Toshiba Signatur

Tekstiltrekk i fargene Skifer og Granitt følger med når du kjøper en Toshiba Signatur. Ønsker du tekstiltrekk i en annen farge, snakk med din lokale forhandler for utvalg og priser. Her finner du oversikt over tekstiltrekk i ulike farger.

  Tilpasser seg interiøret

  Toshiba Signatur er en helt unik varmepumpe som lar deg tilpasse den til din personlige stil og smak. Signatur er nemlig kledd i et tekstiltrekk som du enkelt kan bytte ut når du føler for det.

  Denne modellen leveres med de vakre basisfargene Skifer og Granitt som passer godt inn i de fleste nordiske hjem. Ønsker du tekstiltrekk i en annen farge, kan du bestille det hos en av våre autoriserte forhandlere.

  Kontakt forhandler

  Utforsk tekstiltrekk i flere farger

  Loading image...

  Skifer

  Gi hjemmet ditt en stilig oppgradering i form av Signatur med tekstiltrekk i fargen Skifer. Alle Toshiba Signatur-varmepumper leveres med tekstiltrekk i denne elegante fargen og et ekstra trekk i fargen Granitt.

  Loading image...

  Granitt

  Granitt er den vakre basisfargen som passer i nordiske hjem. Alle Toshiba Signatur-varmepumper leveres med tekstiltrekk i denne elegante fargen og et ekstra trekk i fargen Skifer.

  Loading image...

  Hav

  Tekstiltrekk i fargen Hav er en behagelig og dyp farge med nyanser av det uendelige havet. Tekstilet er vevd av to farger.

  Loading image...

  Sand

  Sand er et tekstiltrekk i en en rolig og behagelig farge, inspirert av den myke sanden. Dette er en farge som skaper en avslappende atmosfære.

  Loading image...

  Varm jord

  Tekstiltrekk i fargen Varm jord er en jordnær farge med dype varme nyanser. Stoffet er sammenvevd for en unik dybde.

  Loading image...

  Mørk isbre

  Tekstiltrekk i fargen Mørk isbre er mystisk og kjølig, med dype isblå toner. En fascinerende farge, med stoff som består av to sammenvevde farger som oppfattes som ensfarget på avstand.

  Loading image...

  Solgul

  Tekstiltrekk i fargen Solgul er strålende og livlig som solen på en klar dag. Stoffet består av to sammenvevde farger som sammen skaper denne deilige gulfargen.

  Loading image...

  Friskus

  Friskus er en farge som er energisk og forfriskende, og som løfter humøret. Tekstiltrekket skaper en levende fargekombinasjon med dybde.

  Loading image...

  Stormhav

  Tekstiltrekk i fargen Stormhav oppfattes like intens og mektig som det urolige havet under stormen. Det vevde stoffet skaper dybde og drama.

  Loading image...

  Ullhvit

  Tekstiltrekk i fargen Ullhvit er både ren og elegant. Fargen er en myk, hvit nyanse med en subtil sammenveving av to farger.

  Loading image...

  Perle

  Perle er tektstiltrekk i eksklusivt satengstoff med en jevn overflate og elegante fargetoner inspirert av perler.

  Loading image...

  Elvegress

  Elvegress er et tekstiltrekk i en forfriskende farge! Satengstoff med en mild glans og vakre grønne nyanser inspirert av elvegressets skjønnhet.

  Loading image...

  Skogbunn

  Nyt naturens skjønnhet med Skogbunn – et kunstverk av et tekstiltrekk i jaquardstoff med komplisert veving og unike fargetoner.

   

  Ønsker du å bestille et tekstiltrekk til din Signatur?

  Både varmepumper og ekstrautstyr bestilles hos en av våre autoriserte forhandlere. Fyll ut skjema, så blir du kontaktet innen kort tid. Da kan du forhøre deg om utvalg og pris. Samtalen er selvsagt helt uforpliktenede!

  Bli kontaktet av din lokale forhandler

  Finn nærmeste forhandler

  I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

  Produktinformasjon

  • 106195

  • Signatur tekstil varm jord

  • Toshiba

  • 0 kg

  Mål og vekt

  • Varm jord