Loading image...

Tekstiltrekk til Toshiba Signatur

Tekstiltrekk i fargene Skifer og Granitt følger med når du kjøper en Toshiba Signatur. Ønsker du tekstiltrekk i en annen farge, snakk med din lokale forhandler for utvalg og priser. Her finner du oversikt over tekstiltrekk i ulike farger.

  Tilpasser seg interiøret

  Toshiba Signatur er en helt unik varmepumpe der fokuset har vært å tilpasse varmepumpens eksteriør til den enkeltes personlige stil og smak. Det har vi løst ved å kle varmepumpen i et tekstiltrekk som du enkelt kan bytte ut når du føler for det.

  Signatur leveres med de vakre basisfargene Skifer og Granitt som passer godt inn i våre nordiske hjem. Ønsker du en annen farge, kan du bestille tekstiltrekk hos en av våre autoriserte forhandlere. Sjekk fargeutvalget under.

  Ønsker du å bestille et tekstiltrekk til din Signatur?

  Både varmepumper og ekstrautstyr bestilles hos en av våre autoriserte forhandlere. Fyll ut skjema, så blir du kontaktet innen kort tid. Da kan du forhøre deg om utvalg og pris. Samtalen er selvsagt helt uforpliktenede!

  Kontakt din lokale forhandler

  I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

  Utforsk tekstiltrekk i flere farger

  Loading image...

  Skifer

  Gi hjemmet ditt en stilig oppgradering i form av Signatur med tekstiltrekk i fargen Skifer. Alle Toshiba Signatur-varmepumper leveres med tekstiltrekk i denne elegante fargen og et ekstra trekk i fargen Granitt.

  Loading image...

  Granitt

  Granitt er den vakre basisfargen som passer i nordiske hjem. Alle Toshiba Signatur-varmepumper leveres med tekstiltrekk i denne elegante fargen og et ekstra trekk i fargen Skifer.

  Loading image...

  Mørk isbre

  Tekstiltrekk i fargen Mørk isbre er mystisk og kjølig, med dype isblå toner. En fascinerende farge, med stoff som består av to sammenvevde farger som oppfattes som ensfarget på avstand.

  Produktinformasjon

  • 106195

  • Signatur tekstil varm jord

  • Toshiba

  Mål og vekt

  • Varm jord