Loading image...

Varmepumper

Med en luft-luft varmepumpe fra Toshiba kan du redusere oppvarmingskostnadene til boligen, samtidig som du får en behagelig innetemperatur året rundt. Varmepumpene våre er spesielt utviklet for det nordiske og kalde klimaet, og kan også brukes som aircondition om sommeren. Uansett om du er opptatt av teknologi, design eller interiør, vil du finne en varmepumpe som passer til din bolig og dine behov.

 • Datablad

  Toppmodellen

  Loading image...

  Toshiba Kontur 25

  Veil. pris 28 490,-

  Daiseikai 10 Kontur er toppmodellen med den nyeste teknologien. Med funksjoner som integrert wifi, avansert filter og en smart sensor som justerer temperaturen, har du full kontroll over inneklimaet. Høyeste energiklasse A+++ betyr maks energieffektivitet og minimalt strømforbruk. Ikke bare er Kontur best på strømsparing blant våre modeller, den er også helt i tet i markedet.

 • Datablad

  Toppmodell i designklassen

  Loading image...

  Toshiba Ask 25

  Veil. pris 29 990,-

  Daiseikai 10 Ask er varmepumpen med det unike designet som tilføyer eleganse til et hvilket som helst interiør. Ask er fullspekket av smarte funksjoner og med integrert wifi har du full kontroll over inneklimaet rett fra mobilen. Alle tekniske funksjoner er identiske med modellen Toshiba Kontur.

 • Datablad

  Designmodellen

  Loading image...

  Toshiba Signatur 25

  Veil. pris 26 490,-

  Toshiba Signatur 25 har et design du ikke har sett maken til. Den gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har energiklasse A+++, er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med, og flere farger kan bestilles hos din lokale forhandler.

 • Datablad

  Folkefavoritten

  Loading image...

  Toshiba Polar 25

  Veil. pris 19 990,-

  Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima. Toshiba Polar har en matt utførelse, noe som gjør den ekstra stilig å se på.

 • Datablad

  Folkefavoritten

  Loading image...

  Toshiba Polar 25 sort

  Veil. pris 20 990,-

  Sort Toshiba Polar er en oppgradert versjon av folkefavoritten Toshiba Polar. Denne modellen har alle de flotte egenskapene til den hvite varianten, i tillegg til å ha blitt utstyrt med integrert wifi. Det gir deg mulighet til å styre varmepumpen fra mobilen uansett hvor du befinner deg.

 • Datablad

  Gulvmodellen

  Loading image...

  Toshiba Gulvmodell 25

  Veil. pris 25 990,-

  Svært stillegående og energieffektiv luft-luft varmepumpe. Denne modellen egner seg for lav plassering på vegg, har energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,3. Perfekt for deg som ønsker en varmepumpe som har høy ytelse og som avgir lite lyd.

 • Datablad

  To innedeler

  Loading image...

  Toshiba Signatur multisplitt

  Veil. pris 48 990,-

  Designmodellen Signatur dekker store energibehov og har mange nyttige funksjoner. Multisplittløsning med to eller flere innedeler sikrer jevn fordeling av varmen. To tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med hver innedel, og flere spennende farger er tilgjengelig for bestilling.

 • Datablad

  To innedeler

  Loading image...

  Toshiba Polar multisplitt

  Veil. pris 42 990,-

  Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,8 gjør at denne modellen har høy kapasitet ved lave temperaturer. Som multisplitt-løsning sørger Polar for jevn fordeling av varmen i store boliger. Det matte designet gjør at varmepumpen oppleves som mindre enn den allerede er når den er montert på veggen.

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.