Hvorfor velge Toshiba varmepumpe?

Det er mange grunner til at du bør investere i en varmepumpe. For mange er den viktigste årsaken nettopp at det er en investering. Den betaler seg over tid. En god luft-luft-varmepumpe gir deg bedre luft og riktig innetemperatur – samtidig som du sparer strøm.

Et unikt klima krever unike varmepumper. Toshibas varmepumper er spesielt utviklet for å fungere optimalt under norske forhold. Det er det ikke alle varmepumper som er. Med en varmepumpe fra Toshiba, holder du strømkostnadene nede, får du et behagelig og sunt hjemmemiljø, og varmepumpene er heller ikke så verst å se på!

Gjennom mange år har Toshiba banet vei i markedet og stått for en rekke innovasjoner og nyvinninger. Visste du at mye av teknologien du finner i andre varmepumper i dag, først ble utviklet av Toshiba? Det har betalt seg i flere bransjepriser, gode testresultater og fornøyde kunder i varme hjem.

For designelskeren, er det ikke lenger slik at komfort må gå på bekostning av stil. Signatur er Toshibas design-varmepumpe, og har tekstiltrekk som kan matche både vegg og interiør. Velg farge på tekstiltrekket etter humør eller stil, og bytt det enkelt ut når det passer deg.

Toshiba-Signatur_tekstiltrekk-Hav_800x500.jpgFargerik varmepumpe! Toshiba Signatur kommer med et avtagbart tekstiltrekk.

Mange velger Toshiba når de skal kjøpe varmepumpe for andre gang. De har andre krav, og har bokstavelig talt kjent verdien av en luft-luft-varmepumpe på kroppen. Dette er en investering som skal tjene deg i neste 10–15 årene. Derfor velger varmepumpekjennere Toshiba.

Skaff deg varmepumpe fra Toshiba

Trenger du råd eller hjelp til å velge riktig varmepumpe? Vi har dyktige, erfarne og autoriserte forhandlere over hele landet som kan hjelpe deg med det du lurer på. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under, så blir du kontaktet for en uforpliktende prat.

Les mer

Sparte penger og tid med markedets smarteste oppvarming
Varmepumpen som kan endre farge for å passe inn i interiøret
Toshiba oppfant den verdenskjente inverterteknologien
Ledende på utvikling
Behagelig inneklima
Et miljøvennlig alternativ

Gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.