Loading image...

Hvorfor velge Toshiba varmepumpe?

En god luft-luft-varmepumpe gir deg bedre luft og riktig innetemperatur – samtidig som du sparer strøm.

Det er mange grunner til at du bør investere i en varmepumpe. For mange er den viktigste årsaken nettopp at det er en investering. Den betaler seg over tid.

Et unikt klima krever unike varmepumper. Varmepumpene våre er spesielt utviklet for å fungere optimalt under norske forhold. Det er det ikke alle varmepumper som er. Med en varmepumpe fra Toshiba holder du strømkostnadene nede, får du et behagelig og sunt hjemmemiljø, og varmepumpene er heller ikke så verst å se på!

Gjennom mange år har Toshiba banet vei i markedet og stått for en rekke innovasjoner og nyvinninger.

Toshiba oppfant den verdenskjente inverter-teknologien

Visste du at mye av teknologien du finner i andre varmepumper i dag, først ble utviklet av Toshiba? Allerede i 1981 lanserte vi den første inverterteknologien i våre varmepumper. Siden har teknologien blitt kopoert av alle, og det betalt seg i flere bransjepriser, gode testresultater og fornøyde kunder i varme hjem. Inverterteknologien gir en vesentlig jevnere innetemperatur og bedre komfort, samtidig som det bidrar til en betydelig høyere energibesparelse og gir varmepumpen lengre levetid.

Under kan du lære litt mer om vår historie som en ledende innovatør på varmepumper.

Design og funksjonalitet

For designelskeren, er det ikke lenger slik at komfort må gå på bekostning av stil. Signatur er Toshibas designvarmepumpe, og har tekstiltrekk som kan matche både vegg og interiør. Velg farge på tekstiltrekket etter humør eller stil, og bytt det enkelt ut når det passer deg.

Toshiba-Signatur_Friskus_1000x500.jpg
Fargerik varmepumpe! Toshiba Signatur kommer med et avtagbart tekstiltrekk.

Skaff deg varmepumpe fra Toshiba

Mange velger Toshiba når de skal kjøpe varmepumpe for andre gang. De har andre krav, og har bokstavelig talt kjent verdien av en luft-luft-varmepumpe på kroppen. Dette er en investering som skal tjene deg i neste 10–15 årene. Derfor velger varmepumpekjennere Toshiba.

Trenger du råd eller hjelp til å velge riktig varmepumpe? Vi har dyktige, erfarne og autoriserte forhandlere over hele landet som kan hjelpe deg med det du lurer på. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under, så blir du kontaktet for en uforpliktende prat.

Flere grunner til å velge en varmepumpe fra Toshiba:

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.