Hvorfor velge Toshiba Varmepumpe?

Det er mange grunner til at du bør investere i en varmepumpe. For mange er den viktigste årsaken nettopp at det er en investering. Den betaler seg over tid. En god luft-luft-varmepumpe gir deg renere luft og riktig innetemperatur – samtidig som du sparer strøm.

Men hvorfor bør du velge Toshiba? Et unikt klima krever unike varmepumper. Toshibas varmepumper er spesielt utviklet for å fungere optimalt under norske forhold. Slik kan du spare maksimalt med strøm og få et behagelig, sunt miljø.

Den norske importøren av Toshiba varmepumper samarbeider tett med Toshibas fabrikk. Ja, så tett at vi har ansatt vår egen produktutvikler fra Japan, med over 40 års erfaring fra Toshiba. Slik kan vi utvikle varmepumper særlig tilpasset det norske markedet. Gjennom mange år har Toshiba banet vei i markedet, og stått for en rekke innovasjoner og nyvinninger. Visste du forresten at mye av teknologien du finner i andre varmepumper i dag, først ble utviklet av Toshiba? Det har betalt seg i flere bransjepriser, gode testresultater og fornøyde kunder i varme hjem.

Mange velger også Toshiba når de skal kjøpe varmepumpe for andre gang. De har andre krav, og har – bokstavelig talt – kjent verdien av en luft-luft-varmepumpe på kroppen. Dette er en investering som skal tjene deg i neste 10–15 årene.

Derfor velger varmepumpekjennere Toshiba.

Les mer

Spar strøm med varmepumpe
Varmepumpetester
Utviklet for det norske klimaet
Ledende på utvikling
Behagelig inneklima
Miljøvennlig

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.