Loading image...

Ledende på utvikling

Visste du at mye av teknologien som brukes i moderne varmepumper verden over, først ble utviklet av Toshiba?

I over 60 år har Toshiba forsket frem, designet og vært først ute med løsninger for aircondition og varmepumper. Et eksempel er split-systemet basert på ute- og innedeler forbundet med en lukket kjølekrets – det er en teknologi du i dag finner i alle luft-luft-varmepumper.

Snart 70 år med nyvinninger har gjort oss til en av dagens ledende aktører. Og på veien er vi blitt belønnet med en rekke prestisjefylte teknologi- og miljøpriser for dette arbeidet.

Lang erfaring i moderne varmepumper

Teknologien du finner i moderne varmepumper, har faktisk mange likhetstrekk med en hermetisk kompressor som ble laget til bruk i kjøleskap. Den ble oppfunnet av Toshiba allerede i 1935. Og i 1953 fant Toshiba opp en aircondition som kunne plasseres i vinduskarmen.

Det var også Toshiba som i 1981 introduserte inverter-teknologien med trinnløs kompressor. Det gjorde at varmepumpene fungerte bedre og levde lenger. Toshibas inverter-teknologi fungerer så bra at den i dag brukes av varmepumpeprodusenter over hele verden.

Økt effektivitet og smartere varmepumper

Men like viktig som de store hoppene, er de små stegene – de gradvise forbedringene og justeringene som gjør at Toshibas varmepumper er spesielt tilpasset det nordiske klimaet og norske forbrukere. Det arbeidet fortsetter, og vi skal fortsette å øke effektiviteten – og redusere energibruken.

Hvorfor velge Toshiba varmepumpe

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.