Utviklet for det norske klimaet

De beste varmepumpene er tilpasset det lokale klimaet. Den norske importøren av Toshiba varmepumper har i mange år samarbeidet tett med fabrikanten. På den måten har vi klart å utvikle modeller som gir optimal drift og energisparing i nordisk klima.

Norden har et særegent klima, både kaldere og mer variert enn i resten av Europa. Det gjør at mange ønsker seg strømsparende varmepumper, men også at de skal fungere under krevende forhold. Derfor er våre modeller spesialutviklet for at nordmenn skal få stabilt varme hjem – samtidig som de sparer mest mulig strøm.

Dedikert produktutvikler med 42 års erfaring

Vi tar klimatilpasning på alvor. Derfor ansatte vi Katashi Tarekado, ingeniør og produktutvikler med 42 års erfaring fra Toshiba i Japan. Han analyserer det unike ved Norge – klima, forbruksmønster og behov – og rapporterer dette tilbake til Toshiba. Dette blir brukt i utviklingen av våre markedsledende varmepumper i nordisk design.

Toshiba varmepumper produktutviklere

Toshiba varmepumper er nøye felttestet

Selv om rapporter og analyser er vel og bra, er det viktig å finne ut hva som fungerer i praksis. I Toshiba er kvalitetssikring av drift og ytelse avgjørende i utviklingen av nye modeller. Toshiba varmepumper felttestes under krevende forhold både i Norge og Finland. All data logges og rapporteres til fabrikken.

– Felttesting er viktig fordi fabrikken ikke kan gjenskape faktiske forhold. Vi har valgt ut steder i Norge med spesielt krevende driftsforhold for varmepumper. Basert på felttestene har fabrikken gjort forbedringer for å sikre de mest optimale tilpasningene for et kaldt, nordisk klima, forteller Tarekado.

Få en varmepumpe som sparer mye og varer lenge

Vår tilnærming til spesialtilpasning gjør at vi kan levere modeller som gir optimal drift og energisparing i norsk klima. Det innebærer både modeller for kaldt innenlandsklima – som Daiseikai 9 S (4800 W ved –15 °C og 2900 W ved –25°C) – og modeller som sparer mer strøm i mildere kystklima.

Smarte luft-luft-varmepumper med mange funksjoner

Toshiba varmepumper har mer enn et effektivt maskineri som sparer strøm. Vi har også modeller med nyttige og smarte funksjoner som

  • mulighet for integrert WiFi-styring via gratis og brukervennlig app
  • egen peisfunksjon – viften i varmepumpen sprer varmen fra peisen uten å varme eller kjøle samtidig
  • stillemodus som begrenser hvor mye lyd varmepumpen kan lage om natten
  • manuell avriming for ekstremværsdager hvor normal avriming ikke gjør jobben
  • luftfiltersystem som effektivt fjerner støv og partikler – og nøytraliserer uønsket lukt

Få hjelp til å velge riktig varmepumpe

Ikke helt sikkert på hva slags varmepumpe som passer boligen din? Vi har dyktige og erfarne autoriserte forhandlere over hele landet, og de hjelper deg med akkurat det. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under, så tar en av dem kontakt for en uforpliktende prat.

Gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Utvalgte nordiske modeller

De beste varmepumpene er tilpasset det lokale klimaet. Med våre nordiske modeller får du god varmeeffekt på kalde dager, fabrikktestet drift ved svært lave temperaturer, smarte funksjoner laget for norske forbrukere, og høy årsvarmefaktor (SCOP) – det vil si hvor mange ganger mer varme enn hva varmepumpen bruker av strøm i løpet av ett år.

Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 25

Veil. pris 20 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar 25 er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 26 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S 25 er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. 9 S er fabrikktestet ned til -30 °C, er i energiklasse A+++ og har suveren ytelsesevne.

Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Toshiba Signatur 25 har et design du ikke har sett maken til, og gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har energiklasse A+++, er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med. Flere farger kan bestilles hos din lokale forhandler.