Loading image...

Utviklet for norsk klima

De beste varmepumpene er tilpasset det lokale klimaet. ABK Qviller, den norske importøren av Toshiba varmepumper, har i mange år samarbeidet tett med fabrikanten for å utvikle modeller som gir optimal drift og energisparing i nordisk klima.

Norden har et særegent klima, både kaldere og mer variert enn i resten av Europa. Det gjør at mange ønsker seg strømsparende varmepumper, men også at de skal fungere under krevende forhold. Derfor er våre modeller spesialutviklet for at nordmenn skal få stabilt varme hjem – samtidig som de sparer mest mulig strøm.

Dedikert produktutvikler med mange års erfaring

Vi tar klimatilpasning på alvor. Derfor ansatte vi en ingeniør og produktutvikler fra Toshiba i Japan til å analysere klima, forbruksmønster og de spesifikke behovene vi har i Norge – og som rapporterte dette tilbake til Toshiba. Dette har blitt brukt i utviklingen av våre markedsledende varmepumper i nordisk design. Utviklingssamarbeidet med Toshiba i Japan pågår den dag i dag.

Toshiba varmepumper er nøye felttestet

Selv om rapporter og analyser er vel og bra, er det viktig å finne ut hva som fungerer i praksis. I Toshiba er kvalitetssikring av drift og ytelse avgjørende i utviklingen av nye modeller. Toshiba varmepumper felttestes under krevende forhold både i Norge og Finland. All data logges og rapporteres til fabrikken.

Felttesting er viktig fordi fabrikken ikke kan gjenskape faktiske forhold. Vi har valgt ut steder i Norge med spesielt krevende driftsforhold for varmepumper. Basert på felttestene har fabrikken gjort forbedringer for å sikre de mest optimale tilpasningene for et kaldt, nordisk klima.

Få en varmepumpe som sparer mye og varer lenge

Vår tilnærming til spesialtilpasning gjør at vi kan levere modeller som gir optimal drift og energisparing i norsk klima. Det innebærer både modeller for  kaldt innenlandsklima som Toshiba Daiseikai 9 S (4800 W ved –15 °C og 2900 W ved –25°C) – og modeller som sparer mer strøm i mildere kystklima som Toshiba Polar.

Smarte luft-luft-varmepumper med mange funksjoner

Toshiba varmepumper har mer enn et effektivt maskineri som sparer strøm. Vi har også modeller med nyttige og smarte funksjoner som

  • Mulighet for integrert wiFi-styring via gratis og brukervennlig app
  • Egen peisfunksjon – viften i varmepumpen sprer varmen fra peisen uten å varme eller kjøle samtidig
  • Stillemodus som begrenser hvor mye lyd varmepumpen kan lage om natten
  • Manuell avriming for ekstremværsdager hvor normal avriming ikke gjør jobben
  • Luftfiltersystem som effektivt fjerner støv og partikler – og nøytraliserer uønsket lukt

Få hjelp til å velge riktig varmepumpe

Er du ikke helt sikkert på hva slags varmepumpe som passer boligen din? Vi har dyktige og erfarne autoriserte forhandlere over hele landet, og de hjelper deg med akkurat det. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under, så tar en av dem kontakt for en uforpliktende prat.

Hvorfor velge Toshiba varmepumpe

Kontakt din lokale forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Utvalgte nordiske modeller