Loading image...

Behagelig inneklima

Kjøper du en varmepumpe fra Toshiba, garanterer vi at du får renere luft og en jevn innetemperatur hele året.

Få billig varme om vinteren og behagelig kjøling om sommeren.

Varmepumper for hele året

Toshiba varmepumper har automatikk som sørger for at du får full varmeeffekt på de kaldeste dagene – og tilsvarende lav effekt i mildere perioder som vår og høst. På varme dager kan du dessuten nyte svalende kjøling. Det vil si at du kan nyte jevn innetemperatur gjennom hele året. Avansert effektregulering sørger for jevn drift med færrest mulig stopp og start. Det gir mindre slitasje og lavere strømforbruk.

Varmepumper gir et rent og sunt inneklima

Inneluften kan inneholde partikler som støv, pollen og bakterier, og dette kan være spesielt ubehagelig for de som plages av astma eller allergier. Med en varmepumpe trenger du ikke lufte med åpne vinduer – bare sett temperaturen du ønsker og nyt et friskere inneklima.

Velger du Toshiba Kontur, Toshiba Ask eller Daiseikai 9 S, kan du være trygg på at inneklimaet i boligen blir ekstra godt ivaretatt. Disse modellene er nemlig utstyrt med avanserte, elektrostatiske filtre som effektivt renser luften, fjerner partikler som støv og pollen, og bidrar til et sunnere inneklima.

Bruk varmepumpen som aircondition

Selv om vi i Norge har kalde vintre, kan vi også ha varme somre. Da er det fint å vite at alle Toshibas varmepumper også kan brukes som aircondition. Det betyr at du kan få svalere inneluft og nyte en komfortabel innetemperatur – også på de varme sommerdagene. Er du en av dem som foretrekker et kjølig soverom, eller har du et spesielt godt isolert hus? Da vil du sette pris på dette.

Få hjelp av en varmepumpeekspert

Trenger du veiledning, tips og råd – eller hjelp til å velge riktig varmepumpe? Vi har dyktige og erfarne autoriserte forhandlere over hele landet, og de kan hjelpe deg med det du lurer på. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under, så tar en av dem kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Hvorfor velge Toshiba varmepumpe

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.