Behagelig inneklima

Kjøper du en varmepumpe fra Toshiba, garanterer vi at du får renere luft og en jevn innetemperatur hele året.

Varmepumper for hele året

Toshiba varmepumper har automatikk som sørger for at du får full varmeeffekt på de kaldeste dagene – og tilsvarende lav effekt i mildere perioder som vår og høst. Det vil si at du kan nyte jevn innetemperatur gjennom hele fyringssesongen. Avansert effektregulering sørger for jevn drift med færrest mulig stopp og start. Det betyr mindre slitasje og lavere strømforbruk.

Varmepumper gir et rent og sunt inneklima

Inneluft inneholder ofte store mengder partikler som støv, pollen og bakterier. Det kan være usunt, og er spesielt ubehagelig for dem som plages av astma og allergier. Med Toshibas Daiseikai-varmepumper trenger du ikke lenger tenke på dette. Den er utstyrt med et aktivt, elektrostatisk filter som effektivt renser luften og fjerner partikler som støv og pollen.

Bruk varmepumpen som aircondition

Selv om vi i Norge har kalde vintre, kan vi også ha varme somre. Da er det fint at alle Toshibas varmepumper også kan brukes som aircondition. Det betyr at du kan svale inneluften og nyte en komfortabel innetemperatur – også på de varme sommerdagene. Er du en av dem som foretrekker et svalere soverom, eller har du et spesielt godt isolert hus? Da vil du sette pris på dette.

Få hjelp av en varmepumpeekspert

Trenger du veiledning, tips og råd – eller hjelp til å velge riktig varmepumpe? Vi har dyktige og erfarne autoriserte forhandlere over hele landet, og de kan hjelpe deg med det du lurer på. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under, så tar en av dem kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.