Loading image...

Gjør sommeren mer behagelig med aircondition

Opplev å ha svale rom hele sommeren! Når de varmeste dagene slår til, er det fint å vite at du kan bruke varmepumpen som aircondition.

Bruker lite strøm som aircondition

De fleste kjøper luft-luft varmepumpe for å holde varmen om vinteren, og samtidig spare strøm. Men visste du at alle varmepumper fra Toshiba også kan brukes som aircondition? Nyere, norske hus er ofte svært godt isolerte. Det er fint om vinteren, men gjør at de fort kan bli varme om sommeren. Da er det greit å vite at luft-luft varmepumper bruker lite strøm når de går i aircondition-modus. Faktisk er de enda mer effektive til kjøling enn til oppvarming.

Toshiba-Seiya-AC_varmt-inne_1200x800.jpg

 

Fordeler med varmepumpe om sommeren

Det er mange fordeler ved å ha varmepumpe som kan brukes som aircondition. Her er noen av dem:

  • Bedre luftkvalitet for allergikere: Våren og sommeren kan komme med en bismak for de med pollenallergi. Men med Toshiba Ask eller Kontur kan du nyte renere luft inne. Innebygget pollenfilter sørger for at symptomene forblir et utendørsproblem.
  • Behagelig innetemperatur uten å åpne viduer: Du slipper å lufte med åpne vinduer for å nyte en sval innetemperatur på varme sommerdager.
  • Effektiv kjøling: Mens en vifte kun flytter rundt på varm luft i rommet, vil en aircondition faktisk kjøle ned luften.
  • Økonomisk og energieffektiv: Kjøling med varmepumpe er en kostnadseffektiv løsning, og i tillegg kan du spare tusenlapper i oppvarmingskostnader på vinteren.
  • Bedre søvnkvalitet om natten: En varmepumpe fra Toshiba gir ikke bare optimal temperatur for en god natts søvn, men det lave lydnivået vil heller ikke forstyrre søvnen.

Hvilken aircondition er riktig for deg?

Er du på jakt etter aircondition til varme sommerdager, er kanskje en Toshiba varmepumpe noe for deg. Finn ut hvilken modell som kan passe. Våre autoriserte forhandlere vil hjelpe deg på vei. Du får gratis befaring og råd tilpasset dine behov. Send inn kontaktinformasjon for en uforpliktende prat i skjema under, eller finn din nærmeste forhandler.

Få tilbud – gå til skjema

Noen utvalgte modeller du også kan bruke som aircondition

Toshiba-Seiya-AC_soverom_1200x800.jpg

Toshiba Seiya AC – vår rimeligste løsning

Toshiba Seiya AC er vår rimeligste modell. Den har høy kjøleeffekt og lav pris. I tillegg har Seiya et lavt lydnivå, helt ned til 24 dB(A). Det tilsvarer rolig rasling i løv – perfekt for soverommet på varme sommernetter. Det er en grunn til at denne airconditionen har fått navnet Seiya, som betyr «silent night» eller "stille natt" på godt norsk.

Toshiba-Ask_grønt-kjøkken_1200x800.jpg

Modeller med ekstra avansert luftfilter

Har du allergier eller andre luftveisplager, har vi modeller med ekstra avansert filter. Disse finnes på toppmodellene Toshiba Kontur og Toshiba Ask. Disse modellene har avanserte luftfiltre som effektivt renser luften, nøytraliserer uønsket lukt og fjerner partikler som pollen og støv.

 

Toshiba-Gulvmodell_stue-med-hund_1200x800.jpg

Gulvmodellen kan kjøle ned gulvet

Toshiba Gulvmodell er en stillegående modell, og er derfor svært populær. I tillegg til å varme opp godt på vinteren, er den en ypperlig aircondition på sommeren. Et stort pluss er at den også kan gi deg svale gulv.

Toshiba multisplitt

Kanskje bor du i en bolig der det er upraktisk med kun én varmepumpe? Da kan en multisplitt-løsning være noe for deg. Den består av én utedel som kombineres med to eller flere innedeler, etter behov. 

 

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.