Loading image...

Aircondition gir behagelig temperatur på soverommet

Går du med planer om å installere airconditon på soverommet, kan du vurdere en budsjettmodell. Alle luft-til-luft-varmepumpene fra Toshiba kan nemlig brukes som aircondition.

Mange liker å ha det kjølig på soverommet – helst under 16 °C. En varmepumpe kan både svale om sommeren og varme om vinteren. Når varmepumpen brukes som aircondition, er den enda mer effektiv enn når den brukes til oppvarming.

Mindre temperaturforskjell gjør det lettere

Det skyldes at forskjellen mellom temperaturen ute og inne er mindre om sommeren enn om vinteren. Da bruker varmepumpen mindre energi på å gi deg innetemperaturen du ønsker: Vil du ha 23 °C inne når det er 28 °C ute, bruker varmepumpen mye mindre strøm til det, enn den bruker til å levere 23 °C inne om vinteren (da er temperaturen ute ofte 0 grader eller kaldere).
Det er altså ikke dyrt å bruke varmepumpen som aircondition. Og før du aner det, blir soverommet det mest komfortable rommet året rundt.

Sjekk lydnivået

I og med at soverom som regel ikke er veldig store, kan det være nok å velge en aircondition-modell dersom den kun skal brukes til aircondition. Det du bør vurdere ekstra nøye, er lydnivået. En budsjettmodell avgir mindre effekt, men til kjøling av et rom holder det i massevis.

Noen utvalgte aircondition-modeller

Merk at alle Toshiba varmepumper kan brukes som aircondition. Unntaket er Toshiba Seiya AC, som er en ren aircondition-modell.

Kjøl deg ned med aircondition

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.