Loading image...

Få bedre inneklima og god luftkvalitet med varmepumpe

Opplev den perfekte balansen mellom komfort og effektivitet. En Toshiba varmepumpe vil være et smart valg om du vil ha det behagelig inne, uansett temperatur og årstid ute.

Et sunt inneklima kan være nøkkelen til god helse og velvære. Temperatur, luftfuktighet og luftkvalitet spiller en rolle for hvor godt vi har det innendørs. Ved å investere i en luft-luft varmepumpe fra Toshiba, kan du forbedre inneklimaet hjemme hos deg. Er du en av de som er plaget med pollenallergi på våren, vil en varmepumpe gjøre det ekstra godt å holde seg inne.

Filter som renser luften

Alle varmepumpene våre har et innbygd filter som renser luften. Men toppmodellene Kontur og Ask er utstyrt med et ekstra avansert filter.

Ultra Pure filter er et elektrostatisk filter som fanger opptil 94 % av alle partiklene i luften, og bidrar til å forbedre luftkvaliteten i boligen betraktelig. Støv, pollen, dyrehår og andre små partikler i luften blir fanget opp, og hindres fra å bli spredt rundt i boligen. Dette er spesielt gunstig for personer som har astma, allergier og andre luftveisproblemer. Når luften er renere, kan du både puste bedre og leve et sunnere liv.

Toshiba Ask_Active Pure filter_1000x500.jpg
Aktiv luftrensing med Ultra Pure filter; et avansert filter som effektivt renser luften for støv, pollen og andre småpartikler.

Energisparing og effektivitet

En Toshiba varmepumpe gir både god varme og kjøling, i tillegg til å være svært energieffektiv. Dette gjør den både miljøvennlig og en økonomisk smart løsning. Luft-luft varmepumper utnytter energien i uteluften for å varme opp inneluften, og denne prosessen krever langt mindre energi enn tradisjonelle varmeløsninger. Når du reduserer energiforbruket i oppvarmingssesongen, kan du derfor forvente lavere strømregninger samtidig som du reduserer miljøavtrykket ditt.

Få tilbud på varmepumpe

Full kontroll på inneklima

Våre luft-luft varmepumper bruker teknologi som gir optimal temperaturkontroll – uansett hvor kaldt eller varmt det er ute. Du kan enkelt justere temperaturen inne så du får det så komfortabelt og behagelig som overhodet mulig. Og det beste av alt; du kan fjernstyre varmepumpen rett fra mobilen (noen modeller krever ekstra tilbehør)! Med andre ord; du kan justere temperaturen opp eller ned når du er på farten, og komme frem til en ferdig oppvarmet eller nedkjølt bolig.

Toshiba-varmepumper_bedre-klima-og-inneluft_800x500.jpg
Nyt frokosten i behagelige omgivelser.

Riktig luftfuktighet forhindrer tørr luft som kan irritere både hud og luftveier. Med en Toshiba-varmepumpe i hjemmet, kan du kontrollere luftfuktigheten når du setter varmepumpen i kjøle-modus eller ved å ta i bruk den avanserte "Dry" funksjonen. På varme dager med høy luftfuktighet vil dette være din beste venn. Og har du en fuktig kjeller, er denne funksjonen ekstra smart å bruke. Du kan til og med bruke den til å tørke klærne dine ekstra raskt – en praktisk bonus i en travel hverdag.

Stille drift for komfortens skyld

Alle varmepumpene våre er i utgangspunktet stillegående. Det betyr at du kan nyte et behagelig inneklima uten sjenerende lyd. Men har ud behov for at varmepumpen er ekstra stille, så har den en funksjon kalt «Stillemodus». Aktiverer du denne funksjonen, reduseres lyden til et minimum. Både «Stillemodus» og andre smarte funksjoner styrer du ganske enkelt fra fjernkontrollen eller i appen.

Bedre inneklima gir økt trivsel

Toshiba-varmepumpe_bedre-inneklima_1000x500.jpgHar du kjæledyr, vil du merke ekstra godt at varmepumpen bidrar til bedre inneklima.

Et godt inneklima kan være nøkkelen til trivsel og velvære for deg og din familie. En luft-luft varmepumpe fra Toshiba bidrar til nettopp dette.

Varmepumpen gir deg full kontroll over innetemperaturen, den er energieffektiv, og i tillegg forbedrer den luftkvaliteten og avgir lite lyd – noe som gjør investeringen vel verdt det. Tar du valget om å skaffe deg en varmepumpe vil du ikke bare nyte et behagelig inneklima året rundt, men da tar du også et aktivt steg mot en mer miljøvennlig fremtid ved å redusere energiforbruket.

Snakk med våre eksperter om bedre inneklima

Har du enda ikke oppgradert boligen din med en varmepumpe, kan det være verdt å ta en samtale med en av våre autoriserte forhandlere. Du vil få råd og veiledning om hvilken modell som kan dekke dine behov, og samtidig kan du få et helt uforpliktende pristilbud. Fyll ut skjema, så blir du kontaktet innen kort tid.

Den positive forskjellen som varmepumpen kommer til å utgjøre for boligen din vil du nyte godt av i mange, mange år fremover.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.