Fjernstyre varmepumpen på hytta

Kom frem til en ferdig oppvarmet hytte ved kun et tastetrykk på mobilen. Fjernstyring av varmepumpen med app kan gjøre oppholdet på hytta litt mer behagelig.

Det er få ting som slår følelsen av å komme frem til en varm hytte etter en kald dag i skibakken. Å ha vedovn eller varmepumpe hjelper selvsagt, men å ha mulighet til å forvarme hytta er enda bedre.

Med «Wifi-styring» eller «AirPatrol», ekstrautstyr som passer til alle Toshiba varmepumper, kan du ganske enkelt fjernstyre varmepumpen fra bilen eller skibakken. Med kun et tastetrykk, kommer du til en ferdig oppvarmet hytte. Fjernstyring av varmepumpen er ikke bare praktisk, det kan også senke energikostnadene på hytta og gjøre oppholdet innendørs litt mer behagelig.

Ulike løsninger for å styre varmepumpen på hytta

Det er flere måter for fjernstyring av varmepumpe. Våre nyeste varmepumper har integrert wifi, da trenger du kun en app på mobilen for å justere temperaturen.

Har du varmepumpe uten integrert wifi, kan du enkelt koble til ekstrautstyr som gir deg denne muligheten. Løsningene er enkle å installere og gir deg en større grad av kontroll og fleksibilitet. Du kan senke temperaturen når hytta ikke er i bruk og øke den igjen før du kommer frem – noe som ikke bare sparer energi, men gir deg ønsket komfort året rundt.

Wifi-styring fra Toshiba

Har du wifi på hytta, er det enklere enn noen gang å fjernstyre varmepumpen. Ved hjelp av Wifi-styring og en app på mobilen, har du full kontroll over inneklimaet uavhengig av om du er på hytta eller ikke. Appen gir deg oversikt, mulighet til å justere temperaturen opp og ned, og varsler deg om eventuelle driftsfeil. Alle våre nyeste modeller, kan kobles sammen med Wifi-styring.

Alt om Wifi-styring til Toshiba varmepumpe.

AirPatrol

AirPatrol er en annen løsning for fjernstyring av varmepumpe over wifi. Med AirPatrols wifi-app kan du blant annet sjekke temperaturen, luftfuktighet, justere viftehastigheten og varmen, og til og med stille inn tidsstyring og motta varslinger. AirPatrol passer til deg som har en eldre Toshiba varmepumpe.

Les mer om fjernstyring av varmepumpen med AirPatrol.

AirPatrol Nordic

Har du ikke wifi på hytta, finnes det likevel en løsning for fjernstyring av varmepumpen. AirPatrol Nordic gir deg muligheten til å styre varmepumpen over SMS eller app via GSM-nettet. AirPatrol Nordic trenger kun et SIM-kort for å kunne motta og sende SMS.

Finn ut mer om fjernstyring av varmepumpen med SMS og AirPatrol Nordic.

Hvis du vil komme til en ferdig oppvarmet hytte, kan du kontakte den lokale Toshiba-forhandleren din for å få mer informasjon om forvarmet hytte og fjernstyring av varmepumpen. Hvis du ikke har en varmepumpe på hytta, vil du få råd om hvilken løsning som passer best til akkurat din hytte.

Fjernstyring av varmepumpe

Smart Wifi

Wifi-styring fra Toshiba

Veil. pris 1 650,-

Ønsker du å styre varmepumpen din fra mobilen, velg Wifi-styring som tilbehør. Da kan du justere temperaturen opp eller ned når det måtte passe deg. Den trådløse styringen passer til våre nyeste varmepumper.

App-styring

Fjernstyring av varmepumpen med AirPatrol

Veil. pris 2 590,-

Bruk mindre energi. Spar penger. Med AirPatrol kan du enkelt styre varmepumpen din over WiFi. Den brukervennlige iOS- og Android-appen passer til alle Toshibas luft-luft-varmepumper.

SMS-styring

Fjernstyring av varmepumpen med AirPatrol Nordic

Veil. pris 3 150,-

AirPatrol Nordic lar deg styre varmepumpen din med SMS eller app via GSM-nettet. Du trenger med andre ord ikke trådløst nettverk for fjernstyring av innetemperaturen - utmerket selv for de mest øde hytter.