Loading image...

Fjernstyre varmepumpen på hytta

Kom frem til en ferdig oppvarmet hytte med kun ett tastetrykk på mobilen. Ved å fjernstyre varmepumpen kan du gjøre oppholdet på hytta litt mer behagelig.

Det er få ting som slår følelsen av å komme frem til en varm hytte etter en lang kjøretur eller en kald dag i skibakken. Å ha vedovn eller varmepumpe hjelper selvsagt, men å ha mulighet til å forvarme hytta er enda bedre.

Med «Wifi-styring» eller «AirPatrol», ekstrautstyr som passer til alle Toshiba varmepumper, kan du ganske enkelt fjernstyre varmepumpen fra bilen eller fra skibakken. Med kun et tastetrykk, justerer du temperaturen opp eller ned, og kommer dermed frem til en ferdig oppvarmet (eller nedkjølt) hytte.

Fjernstyring av varmepumpen er ikke bare praktisk, det kan også senke energikostnadene på hytta og gjøre oppholdet innendørs ganske mer behagelig.

Ulike løsninger for å styre varmepumpen på hytta

Det er flere måter du kan fjernstyre varmepumpen på. Våre nyeste varmepumper har integrert wifi, og da trenger du kun en app på mobilen for å justere temperaturen.

Har du varmepumpe uten integrert wifi, kan du enkelt koble til ekstrautstyr som gir deg denne muligheten. Løsningene er enkle å installere og gir deg en større grad av kontroll og fleksibilitet. Du kan senke temperaturen når hytta ikke er i bruk og øke den igjen før du kommer frem – noe som ikke bare sparer energi, men gir deg ønsket komfort året rundt.


Wifi-styring fra Toshiba

Har du wifi på hytta, er det enklere enn noen gang å fjernstyre varmepumpen. Ved hjelp av Wifi-styring og en app på mobilen, har du full kontroll over inneklimaet uavhengig av om du er på hytta eller ikke. Appen gir deg oversikt, mulighet til å justere temperaturen opp og ned, og varsler deg om eventuelle driftsfeil. Alle våre nyeste modeller kan kobles sammen med Wifi-styring.

AirPatrol

AirPatrol er en annen løsning for fjernstyring av varmepumpe over wifi. Med AirPatrols wifi-app kan du blant annet sjekke temperaturen, luftfuktighet, justere viftehastigheten og varmen, og til og med stille inn tidsstyring og motta varslinger. AirPatrol passer til deg som har en eldre Toshiba varmepumpe.

AirPatrol Nordic

Har du ikke wifi på hytta, finnes det likevel en løsning for fjernstyring av varmepumpen. AirPatrol Nordic gir deg muligheten til å styre varmepumpen over SMS eller app via GSM-nettet. AirPatrol Nordic trenger kun et SIM-kort for å kunne motta og sende SMS.

Snakk med en lokal forhandler om fjernstyring

Hvis du er interessert i fjernstyring av varmepumpe og komme til en ferdig oppvarmet hytte, fyll ut skjema under. En lokal forhandler vil ta kontakt innen kort tid. Da kan du få mer informasjon om hvilke løsninger som finnes for å kunne forvarme hytten. Samtalen er helt uforpliktende!

Har du ikke varmepumpe på hytta, kan du få råd om hvilken løsning som passer best til akkurat din hytte.

Kontakt en forhandler

Finn ut mer om fjernstyring av varmepumpe

Smart wifi

Loading image...

Wifi-styring fra Toshiba

Veil. pris 1 650,-

Ønsker du å styre varmepumpen din fra mobilen, velg Wifi-styring som tilbehør. Da kan du justere temperaturen opp eller ned når det måtte passe deg. Den trådløse styringen passer til våre nyeste varmepumper.

Ønsker du å vite mer om varmepumpe eller fjernstyring?

Fyll ut skjema under, så blir du kontaktet av en lokal forhandler innen kort tid.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.