Loading image...

Slik styrer du varmepumpen med app

Å koble digitale gjenstander i hjemmet til apper på telefonen er både smart og enkelt. Vil du styre varmepumpen med en app, er det egentlig en ganske enkel sak! Finn ut om varmepumpen din har integrert wifi eller om du må kjøpe et wifi-adapter som tilbehør.

Med appen Toshiba Home AC Control kan du justere temperaturen opp og ned, når og hvor du vil. Har det blitt minusgrader hjemme mens du var på ferie? Skru på varmen via appen før du kommer hjem.

Hvilke modeller har innebygget wifi?

Kontur, Ask, Signatur og Polar sort har integert wifi. Har du en av disse modellene, trenger du bare å laste ned appen Toshiba Home AC Control i App Store/ Google Play, og koble deg til hjemmenettverket ditt.

Dersom du har Seiya Nordic, Seiya AC, Polar hvit eller Gulvmodellen, så har ikke disse modellene integrert wifi. Men du kan likevel styre varmepumpen fra appen dersom du skaffer deg en wifi-tilkobling; et adapter du får kjøpt som tilbehør hos din lokale Toshiba-forhandler. Wifi-adapteret plugges inn bak dekselet på varmepumpen, som du deretter kobler til på hjemmenettverket ditt.

Har du spørsmål om varmepumpe eller wifi-styring, fyll ut skjema under. Du blir kontaktet innen kort tid av en av våre autoriserte forhandlere.

Gå til skjema

Hvordan koble din Toshiba varmepumpe til wifi

For å koble varmepumpen til wifi, må du som beskrevet over starte med å laste ned appen Toshiba Home AC Control.

Deretter lager du en profil og følger de foreslåtte stegene frem til å koble den til hjemmenettverket. Symbolet for wifi vil lyse på varmepumpen når den er koblet til. I brukermanualen står det beskrevet hvordan du går frem for å koble varmepumpen til wifi.

Hvilke funksjoner får du ved å styre varmepumpen med app?

I appen, Toshiba Home AC Control kan du kontrollere opptil 10 varmepumper og ha inntil 5 brukere i samme hjem. Du kan også skru av og på varmepumpen og regulere temperaturen slik du ønsker.

Det er mulig å sette opp en ukeplan og velge mellom de ulike funksjonene til pumpen; auto, kjøling, tørr, varme, kun vifte, av. Om du ønsker, kan du sette en timer for hvor lenge du vil ha varmepumpen i en spesifikk modus, og du får varsler ved eventuelle feil.

På modellene Ask, Kontur og Signatur kan du også se hvor mye strøm varmepumpen bruker, og du kan koble den mot andre smarthjem-apper som Google Home eller Alexa.

Toshiba varmepumper_Ask_strømforbruk_app_1000x500px.jpgHar du Toshiba Ask eller Kontur, kan du følge med på hvor mye strøm varmepumpen bruker.

Hvorfor styre varmepumpen med app?

Med wifi-styring blir varmepumpen din ekstra smart og du kan spare enda mer strøm, samtidig som du får det perfekte inneklimaet. Og ved en eventuell feil, vil du raskt få en feilmelding som kan konkretisere problemet slik at du får fikset det så fort som mulig. Dessuten gir det deg både frihet og kontroll, da du har full oversikt til enhver tid – uansett hvor du måtte befinne deg.

Mer om styring og fjernstyring av varmepumpe

Snakk med en forhandler

Har du spørsmål om appen eller vurderer å skaffe deg en Toshiba varmepumpe? Fyll ut skjema under, så vil du bli kontaktet innen kort tid.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.