Loading image...

Styr varmepumpen med en app

Med appen Toshiba Home AC Control kan du enkelt styre varmepumpen din direkte fra mobilen. Det er ganske smart, spesielt når du er på farten.

Når du kjøper en Toshiba luft-luft varmepumpe, følger det med en fjernkontroll som du kan styre varmepumpen med. Med den har du tilgang til alle varmepumpens funksjoner, og fungerer utmerket når du er hjemme. Men dersom du ikke er hjemme, eller i nærheten av varmepumpen, gjør du livet litt enklere ved å laste ned og styre varmepumpen via appen.

Full kontroll rett fra mobilen

I appen kan du blant annet justere temperaturen på varmepumpen opp og ned slik du selv ønsker, justere viftehastigheten fra low, til low plus, medium, medium plus og high, og velge mellom fem forskjellige driftsmoduser:

  • Auto
  • Varme
  • Kjøling
  • Kun vifte
  • Avslått

Dersom du har flere varmepumper i boligen, kan du plassere dem i en gruppe i appen og styre dem som én, for eksempel alle varmepumpene i en etasje. Du kan også styre varmepumpene hver for seg om du ønsker det. Fra mobilen kan du styre opptil 10 varmepumper samtidig.

Har du toppmodellen Toshiba Ask eller Kontur, kan du i appen følge med på strømforbruket. Dette er en funksjon mange setter pris på når strømprisene øker.

Toshiba varmepumper_Ask_strømforbruk_app_1000x500px.jpgFull kontroll! På de nyeste modellene kan du også følge med på hvor mye strøm varmepumpen bruker.

Mange valgmuligheter

I appen kan du også sette opp ukeplaner. Dagene settes opp hver for seg fra mandag til søndag, hvor du kan stille inn ønsket temperatur til gitte tidspunkt på døgnet. Du kan når som helst enkelt endre innstillingene slik du selv ønsker.

Under innstillinger i appen kan du blant annet velge språk, sette opp barnesikring og endre driftsinnstilling (modus). I appen kan du også slå av LED-lampen på varmepumpen, hvis du ikke vil at LED-lampen skal virke forstyrrende i rommet.

Slik kommer du i gang med Toshiba Home AC Control

Etter at du har lastet ned appen fra Google Play eller App Store, får du opp instruksjoner du skal følge for å registrere deg. Deretter kan du koble varmepumpen på Wifi-styring fra Toshiba ved å følge punktene i brukermanualen dersom du har en varmepumpe som ikke har innebygget wifi.

Alle Toshibas nyere modeller kan kobles til Wifi-styring, mens disse varmepumpene har innebygget wifi:

Har du en av disse modellene, trenger du ikke koble til en Wifi-adapter, men bare styre og kontrollere varmepumpen(e) i appen.

Som et alternativ til Wifi-styring kan du også bruke appen AirPatrol, som du også kan laste ned fra Google Play og AppStore.

Er du usikker på hvilken Toshiba-modell du har, søk i dokumentarkivet vårt eller hør med din lokale forhandler for hjelp med å finne ut av det.

Finn din nærmeste forhandler.

Flere saker om fjernstyring av varmepumpen