Ring hytta varm!

Kom frem til oppvarmet hytte ved å bruke Profort fjernstyring. Den passer til alle Toshibas luft-luft-varmepumper.

For å ringe hytta varm trenger du Profort fjernstyring, som er tilpasset alle luft-luft-varmepumper fra Toshiba. Det får du kjøpt hos alle autoriserte Toshiba-forhandlere, og de fleste klarer fint å installere fjernstyringen selv. Det er en liten boks som må ha eget SIM-kort og kobles til strøm.

Enkelt å følge med

Du kan både sjekke og styre temperaturen på hytta ved å

  • ringe til styringsenheten (men det gjør nesten ingen lenger)
  • sende SMS
  • bruke en app fra Profort (Finnes både for Android og iPhone)
  • bruke hjemmesiden til produsenten (Profort)

På denne måten kan du senke temperaturen når hytta ikke er i bruk, og øke den slik at det er behagelig å komme frem. Dermed sparer du mest mulig energi, samtidig som du får den komforten du ønsker deg.

Varsel hvis du vil

Selve boksen med fjernstyring har følere for temperatur og fuktighet. Du kan også sette opp varsler, for eksempel for frostsikring og strømbrudd. Blir temperaturen for lav eller forsvinner strømmen, vil du få varsel på SMS.

Les mer om mulighetene for å fjernstyre eller ringe hytta varm med Toshiba-varmepumper, eller kontakt din lokale Toshiba-forhandler hvis du ønsker fjernstyring til varmepumpen din.

Fjernstyring til varmepumpen

App-styring

Fjernstyring av varmepumpen med AirPatrol

Veil. pris 2 590,-

Bruk mindre energi. Spar penger. Med AirPatrol kan du enkelt styre varmepumpen din over WiFi. Den brukervennlige iOS- og Android-appen passer til alle Toshibas luft-luft-varmepumper.

Smart WiFi

WiFi-styring fra Toshiba

Veil. pris 1 650,-

Ønsker du å styre varmepumpen din fra mobilen, velg Toshiba WiFi som tilbehør. Da kan du justere temperaturen opp eller ned når det måtte passe deg. Den trådløse styringen passer til våre nyeste varmepumper.