Loading image...

Løsninger for å "ringe hytta varm"

Ingenting slår følelsen av å komme til en ferdig oppvarmet hytte etter en lang biltur på vinterføre. Ved å “ringe hytta varm” frigjør du dessuten tid ved ankomst som du kan bruke til andre hyggelige ting.

Tenk hvor deilig det vil være å slippe å måtte fyre opp i peisen eller skru opp temperaturen på panelovner, for så å sitte med ytterklærne på og vente på en levelig temperatur før hyttekosen endelig kan begynne. Det er fullt mulig når du har en varmepumpe fra Toshiba!

Fjernstyring av varmepumpen på hytta

Toshiba-varmepumpe_vinterlandskap_1000x500.jpgNår det er veldig kaldt ute, er det deilig å komme frem til en ferdig oppvarmet hytte.

Hvis du har internett på hytta og en Toshiba varmepumpe med innebygget wifi, er det en ganske enkel sak å fjernstyre varmepumpen. Du trenger bare å laste ned appen Toshiba Home AC Control fra App Store eller Google Play, så har du full kontroll.

Da kan du enkelt styre varmepumpen din med mobilen via appen. Blant annet kan du justere temperaturen opp og ned slik du selv ønsker, sette opp en ukentlig plan og velge mellom fem forskjellige driftsmoduser: Auto, varme, kjøling, kun vifte og avslått.

Våre varmepumper som har innebygget wifi:

Dersom varmepumpen din fra Toshiba ikke har integrert wifi, men du har internett på hytta, er Wifi-styring fra Toshiba perfekt. Det er en wifi-adapter som kobles til varmepumpen ved å åpne frontdekselet og plugge den i. Når du laster ned appen Toshiba Home AC Control, har du full kontroll over varmepumpen rett fra mobilen. Med Wifi-styring kan du faktisk styre opptil 10 varmepumper.

Våre varmepumper som støtter Wifi-styring:

Alle Toshibas nyere modeller kan kobles til Wifi-styring. Er du usikker på hvilken varmepumpemodell du har, kan din lokale forhandler hjelpe deg å finne ut av det.

Som et alternativ til Wifi-styring kan du også bruke appen AirPatrol, som du finner i både App Store og Google Play.

Fjernstyring av varmepumpen via SMS

Har du ikke internett på hytta? Null problem, det er fortsatt fullt mulig å styre temperaturen. Med AirPatrol Nordic kan du styre varmepumpen din med SMS eller app via GSM-nettet. Dette er en helt ypperlig løsning for hytter som ligger i øde områder.

AirPatrol Nordic kan brukes på alle våre varmepumpemodeller. Alt du trenger å gjøre er å sette et SIM-kort i senderen og plassere den i nærheten av varmepumpen. Vær oppmerksom på at du må kjøpe et eget SIM-kort for GSM-nettverket for at AirPatrol Nordic skal fungere.

Høyere komfort og lavere energiforbruk

Toshiba-varmepumper_nyter-inneklima_1000x500.jpgBruk tiden på hytta til noe fornuftig. Temperaturen kan du justere på vei dit!

Uansett om du velger Wifi-styring eller fjernstyring med SMS eller app i GSM-nettverket, vil det være penger å spare ved å fjernstyre varmepumpen på hytta. Du kan for eksempel senke temperaturen på hytta når det ikke er folk til stede for å holde den frostfri. Det vil spare deg for unødvendige kostnader, samt at varmepumpen bruker mindre energi når du justerer temperaturen opp igjen.

Hyttestyring vil dessuten øke komforten. Inneklimaet blir bedre samtidig som du alltid kommer frem til den temperaturen du selv ønsker; enten det er en deilig varm hytte på fjellet om vinteren eller en sval og kjølig hytte om sommeren.

Kontakt en lokal forhandler

Vil du vite mer om tilbehør som lar deg fjernstyre varmepumpen og “ringe hytta varm”, er det bare å ta turen innom din lokale Toshiba-forhandler eller fylle ut skjema under. Da vil du få svar på mulighetene når det gjelder akkurat din varmepumpe. Har du ikke varmepumpe på hytta? Da kan du be om et uforpliktende tilbud!

Gå til skjema

Flere saker om fjernstyring og varmepumpe på hytta

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.