Kan jeg fjernstyre varmepumpen?

Alle Toshiba luft-luft varmepumper kan fjernstyres via app til iPhone eller Android, på webportal eller SMS. Vi har også mulighet for integrert WiFi som ekstrautstyr på noen utvalgte modeller.

Det eneste man må gjøre er å kjøpe og installere tilbehøret AirPatrol fjernstyring, som selges av alle autoriserte Toshiba-forhandlere. Nyere varmepumper som Daiseikai 9 S og Polar kan kjøpes med WiFi-styring og styres med Toshibas egen app.

Fordeler med fjernstyring

Det er mange fordeler ved å kunne fjernstyre din Toshiba varmepumpe. Temperaturen kan økes og senkes etter behov uavhengig av hvor man er. For eksempel kan man ha en lav vedlikeholdstemperatur når man er bortreist, for så å øke temperaturen slik at det er varmt og godt når man er tilbake. Dette er også svært aktuelt på hytter hvor man i lengre perioder kun har behov for vedlikeholdsvarme. Med fjernstyring av varmepumpen kan man oppnå enda høyere energibesparelser med varmepumpen.

Kontakt din lokale Toshiba-forhandler for et godt tilbud. 

Fjernstyring av varmepumpen

Smart WiFi

WiFi-styring fra Toshiba

Veil. pris 1 650,-

Når du vil ha WiFi-styring til varmepumpen, velger du Toshiba WiFi som tilbehør. Du styrer varmepumpen med tilhørende app til iOS og Android. Den trådløse styringen passer til våre nye varmepumper.

App-styring

Fjernstyring av varmepumpen med AirPatrol

Veil. pris 2 590,-

Bruk mindre energi. Spar penger. Med AirPatrol kan du enkelt styre varmepumpen din over WiFi. Den brukervennlige iOS- og Android-appen passer til alle Toshibas luft-luft-varmepumper.