Loading image...

Spar strøm med varmepumpe

Hvor mye strøm kan jeg spare med en Toshiba varmepumpe?

I en vanlig bolig går gjerne 60–70 prosent av elektrisitetsforbruket til oppvarming. Med en god luft-luft-varmepumpe kan du redusere disse kostnadene med opptil 40 prosent, avhengig av hvor du bor og hvilken modell du velger. For mange kan det fort bety at de sparer 5–8 000 kroner i året.

Toshiba har varmepumper med høyeste energiklasse

På lik linje med kjøleskap og andre hvitevarer blir varmepumper energiklassifisert etter bestemte kriterier. Toppmodellene Toshiba Kontur og Toshiba Ask har energiklasse A+++, som er den aller høyeste. Det betyr ganske enkelt at hvis du vil spare strøm samtidig som du sikrer et varmt og behagelig inneklima året rundt, Kan disse modellene være de beste alternativene.

Hvilken varmepumpe som passer dine behov best, kan variere. Dette hjelper våre forhandlere deg med å finne ut av. Vil du få en helt uforpliktende og gratis befaring? Finn din nærmeste forhandler her.

Effektive på strømsparing

Begge modellene har en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,5 som er helt i tet i markedet. SCOP sier noe om det teoretiske potensialet en varmepumpe har til å spare energi gjennom hele året. Så selv om Kontur og Ask begge har en svært høy SCOP betyr ikke det at du kan forvente å få samme utfall i det daglige bruk. Sammenligner du med andre varmepumper, kan det likevel gi en god indikasjon på akkurat denne modellens evne til å spare energi kontra modeller med lavere årsvarmefaktor.

Hvorfor velge Toshiba varmepumpe

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.