Loading image...

Derfor bør du handle varmepumpe hos en forhandler

For mange, spesielt unge og nyetablerte, kan det å investere i en varmepumpe være en stor og viktig beslutning. Da er det viktig å velge riktig sted å kjøpe varmepumpen fra for å sikre kvalitet, fagkunnskap, service og verdi for pengene.

Ekspertise og kunnskap

Det er mange fordeler ved å handle varmepumpe hos en forhandler, fremfor nett- eller kjedebutikk. Noen av de viktigste fordelene er kunnskapen og ekspertisen forhandlerne har, som er vanskelig å finne andre steder.

Luft-luft varmepumper inneholder gasser som må håndteres forsvarlig, og derfor kan ikke hvem som helst montere og demontere en varmepumpe. Myndighetene krever at alle som håndterer og installerer luft-luft varmepumper er f-gass sertifisert – noe alle våre forhandlere er.

Selve monteringsjobben er en forutsetning for at du som kunde skal få den forventede besparelsen en varmepumpe gir i form av lavere energiforbruk. Få boliger er like, og dermed er det helt essensielt å velge noen som har lang erfaring med å installere varmepumper. Våre forhandlere har lang fartstid har en spesialisering innen dette varmepumpefaget. I tillegg har de god kunnskap om hvordan luft-luft varmepumper fungerer, hvilke modeller som passer best for akkurat ditt hjem, og hvilke funksjoner som er viktige å vurdere.

Toshiba-varmepumper_montering_800x400.jpg
En erfaren forhandler sørger for at installasjonen av varmepumpen går riktig for seg.

Godt produktutvalg og god service

En annen fordel med å kjøpe varmepumpe fra en forhandler, er at de vanligvis har et godt utvalg og god kontakt med importøren av produktene. De vil strekke seg langt for å finne akkurat den modellen som passer til ditt hjem.

Forbrukerkjøpsloven sikrer forbrukere inntil fem års reklamasjonsrett. Da kan du være trygg på at du får den hjelpen du trenger hos forhandleren dersom noe uforutsett skulle skje med varmepumpen din. Ønsker du ekstra trygghet, er varmepumpeforsikring et nyttig og rimelig tillegg til den femårige reklamasjonsretten. Forsikringen kan fornyes hvert år i opptil 16 år.

Kjøper du varmepumpe i en nettbutikk eller kjedebutikk, er det vanlig å måtte forholde seg til flere ulike selskaper. Selv om du er beskyttet av forbrukerkjøpsloven, kan det være en tung vei å gå dersom varmepumpen eller installasjonen har noen feil eller mangler.

Det er trygt å handle varmepumpe hos forhandler

ABK-Qviller AS er en erfaren representant for Toshiba varmepumper i Norge og har autoriserte forhandlere over hele landet. Dersom en av forhandlerne går konkurs eller legger ned driften før reklamasjonstiden er over, vil ABK-Qviller AS håndtere eventuelle reklamasjoner overfor forbruker.

Lokal støtte

Og til slutt; kjøper du varmepumpe fra din lokale forhandler, støtter du lokalsamfunnet og bidrar til å opprettholde og skape arbeidsplasser. Et stort pluss er at den lokale forhandleren vil ha bedre forståelse for klimaforholdene der du bor, og god erfaring med å anbefale en varmepumpe med de riktige egenskapene.

Toshiba varmepumper_varmepumpemontør-Einar-Jurs-fra-Nek-AS_800x500.jpg
En lokal forhandler er i stand til å velge riktig varmepumpe tilpasset det lokale klima.

Det er ingen grunn til å nøle med å bestille en helt uforpliktende befaring hos din lokale forhandler. Da får du hjelp til å finne varmepumpen som passer hjemme hos deg, samt et pristilbud som inkluderer både varmepumpe og monteringsjobben. Fyll ut skjema nederst på siden.

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.