Loading image...

Hva koster en varmepumpe?

En god varmepumpe koster fra 20 000 kroner og oppover, men det er en investering som betaler seg ned etter noen få år.

Skal du ha en luft-luft varmepumpe med god kvalitet, bør du regne med å måtte betale fra 20 000 kroner og oppover. Dette er en investering som betaler seg fort inn igjen, spesielt i perioder når strømprisene er høye.

En varmepumpe sparer deg for fremtidige energikostnader, og de fleste tjener inn sin luft-luft varmepumpe allerede før det har gått fem år.

Akkurat som med alle andre husholdningsprodukter, så varerierer prisen på en varmepumpe. Det avhenger av hvilken modell du trenger, størrelse og antall innedeler.

Få pristilbud på varmepumpe

Hvilke behov skal varmepumpen dekke?

Når du skal velge varmepumpe, bør du se på mer enn bare prisen. Det viktigste er å vurdere hvilke behov varmepumpen skal dekke.

Først og fremst, bør varmepumpen må være kraftig nok til å dekke varmebehovet du har i boligen. Da begrenser, eller slipper du behovet for tilleggsvarme.

Oppvarming-Toshiba-varmepumpe_1000x500.jpg

Varmepumper kommer med ulik varmeeffekt, noe som avgjør ytelsesevnen og prisen. En varmepumpe i det øvre prissjiktet med høy SCOP (årsvarmefaktor) vil gi større besparelse gjennom varmepumpens levetid, enn det en rimeligere modell med lavere SCOP vil gjøre.

Toshiba-Polar_inngangsparti_1000x500.jpgDen populære Toshiba Polar passer godt på steder med milde vintre.

Toshiba Polar 25 og Toshiba Ask 25 har ulik pris fordi ytelsesevnen er forskjellig. Ask har blant annet høyere effekt og yter bedre når temperaturene synker drastisk på vinteren. Varmepumper i det øvre prissjiktet har også flere tilleggsfunksjoner som for eksempel tidsstyring, bedre luftfordeling og bedre luftrensing.

Det betyr uansett ikke at varmepumpen med høyest varmeeffekt er best for ditt hjem. Det kan også hende at den modellen du ønsker deg ikke er den som passer best hos deg. En autorisert Toshiba forhandler vil veilede deg og gi gode råd om valg av modell.

Bestill befaring; få konkret pris på varmepumpe og montering

Den beste måten å få svar på hva det koster for varmepumpe inkludert montering, er å bestille en befaring hjem til deg. Det er helt gratis og uforpliktende. Du trenger kun å fylle ut skjema under, eller ta direkte kontakt med din nærmeste forhandler.

Bestill gratis befaring – gå til skjema

Forhandleren kommer hjem til deg og utfører en sjekk av boligen din. Da vil du få anbefalt en varmepumpe-modell og størrelse som passer best for deg og din bolig, i tillegg til å finne den beste plasseringen for inne- og utedelen.

Toshiba-varmepumpe_utedel_montering_500x600.jpg

Prisen for selve monteringsjobben baserer seg på hvordan du bor; størrelsen på boligen, hvor godt isolert den er, hvilke muligheter det finnes for plassering av innedelen og hvor utedelen bør stå i forhold til innedelen. Derfor er det vanskelig å oppgi en konkret pris, før du har hatt en forhandler eller montør på befaring hos deg.

Bruk en lokal forhandler

Det gir en trygghet i å bruke en lokal forhandler ved installasjon av luft-luft varmepumpe. Undersøkelser viser at kunder som bruker en lokal varmepumpeforhandler er ekstra fornøyde. Med mindre noe uforutsett dukker opp, vil montering av varmepumpen foregå slik det ble avtalt under befaringen, og du vil få god oppfølging dersom noe skulle være feil i ettertid.

Innhent tilbud fra flere forhandlere

Er du usikker på hvilken varmepumpe du skal velge, kan det være lurt å innhente pristilbud fra flere forhandlere. Dette kan du blant annet gjøre via vår partner tjenestetorget.no (ekstern side). Vær oppmerksom på hva tilbudene innebærer, så du ikke sammenligner epler og pærer. Våre forhandlere gir alltid en totalpris i sine pristilbud.

Finansiering

Alle bør ha mulighet til å investere i en varmepumpe der det er hensiktsmessig. Derfor kan mange av våre forhandlere tilby rentefri delbetaling over to år på din Toshiba varmepumpe via Resurs. Snakk med din forhandler om nedbetaling av varmepumpen hvis det er aktuelt.

Les mer om varmepumpe og pris

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.