Loading image...

Varmepumpe priser

Å investere i en varmepumpe er en smart beslutning for både miljøet og lommeboken. Men når det gjelder å velge riktig varmepumpe for din bolig, er det viktig å ha en god oversikt over priser og hva de innebærer.

Slik får du pristilbud på varmepumpe

Å få et pristilbud på en Toshiba luft-luft varmepumpe er en ganske enkel og ukomplisert affære. Du trenger bare å fylle ut din kontaktinformasjon i skjema under, så vil en lokal forhandler ta kontakt for en gratis og uforpliktende prat og befaring.

I løpet av befaringen vil du få råd om plassering, hvilke(n) modell(er) som passer, eventuelle spesialtilpasninger, samt et komplett pristilbud for både varmepumpe og installasjon. Ekstrakostnader for elektriker kan påløpe.

Når du er fornøyd med tilbudet, kan du enkelt godkjenne det, og vår forhandler vil ta seg av resten. Du kan være sikker på at monteringen av varmepumpen blir gjort på en profesjonell og effektiv måte.

Få tilbud på varmepumpe

Hva er prisen på en Toshiba varmepumpe med montering?

Prisen på en Toshiba varmepumpe med montering avhenger av flere faktorer, blant annet størrelsen på boligen din, modellen du velger og eventuelle spesialtilpasninger som kreves. Som en generell regel pleier vi å si at du bør beregne 20 000 kroner og oppver for en luft-luft varmepumpe med god kvalitet. Montering kommer i tillegg.

Toshiba-Ask_hytte_1000x500.jpgToppmodellen Toshiba Ask er vår kraftigste modell. Bor du et sted der det blir veldig kaldt, kan det lønne seg med en Ask.

En autorisert forhandler vil gi deg et komplett pristilbud, tilpasset din bolig og dine behov.

Når du velger å investere i en Toshiba varmepumpe får du ikke bare effektiv og miljøvennlig oppvarming, du vil fort merke at oppvarmingskostnadene blir lavere. Det kommer spesielt godt med i perioder med høye strømpriser.

Toshiba-Polar_inngangsparti_1000x500.jpgDen populære modellen Toshiba Polar egner seg godt på steder med milde vintre.

Hva koster en varmepumpe?

En god luft-luft varmepumpe koster fra 20 000 kroner og oppover, alt etter hvilken modell du trenger, størrelse og antall innedeler. Varmepumpen vil spare deg for fremtidige energikostnader, så det er en investering som lønner seg for de aller fleste.

Hva koster en standard montering?

Få hus er like, og prisene for montering kan variere deretter. Trenger du montering utover standard, må du regne med å måtte gi litt mer. En standard montering for en luft-luft varmepumpe med én innedel koster normalt rundt 5 500 kroner. For en varmepumpe med to innedeler er prisen omkring 9 000 kroner. Monteringen vil vanligvis ta noen timer.

Hva er inkludert i en standard montering?

Få hus er like, og monteringen kan variere deretter. Vi har laget en oversikt over hva standard montering inkluderer. Avvik kan forekomme.

Kan jeg kjøpe varmepumpe på avbetaling?

Varmepumpe er en veldig god investering som gir bedre inneklima og reduserer strømforbruket. Men vi forstår at det kan være en kostbar investering. For de som vil unngå de store engangskostnadene, kan løsningen være å kjøpe varmepumpe på avbetaling.

Kan jeg kjøpe en billig varmepumpe?

Ulike varmepumper dekker forskjellige behov for ulike boliger. Som en generell huskeregel, kan vi si at en billig varmepumpe egner seg for mindre boliger og godt isolerte hus.

Høy energibesparelse og lav pris gjør Toshiba Seiya Nordic til et godt valg for den prisbevisste. Seiya Nordic leveres i to effektstørrelser hvorav den minste har energiklasse A++ og en SCOP opp til 4,6. Det betyr at du får en svært effektiv varmepumpe til en rimelig pris. Seiya kan, som alle andre Toshiba varmepumper, også brukes som aircondition.

Hvor mye strøm kan jeg spare med varmepumpe?

Mange investerer i en luft-luft varmepumpe for å spare strøm, og det er veldig lurt. I en bolig som varmes opp med elektrisitet, vil ca. 60-70 prosent av strømforbruket gå til oppvarming av boligen. Med en luft-luft varmepumpe, kan du nesten halvere strømforbruket som går til oppvarming. 5 000 - 8 000 kroner i årlig besparelse er oppnåelig for veldig mange, og gjerne mer enn det.

Varmepumpe på avbetaling

Vi forstår at investeringen i en varmepumpe kan være stor, derfor tilbyr de fleste av våre forhandlere en avtale med Resurs. Det gjør det mulig å nedbetale varmepumpen, helt rentefritt, over to år på beløp opptil 60 000 kroner. For noen husholdningers økonomi, kan denne muligheten være helt avgjørende.

Å få en god oversikt over priser og tilbud på varmepumpe er avgjørende for de aller fleste når de skal investere i et nytt oppvarmingssystem. Kjøper du en Toshiba varmepumpe via en av våre autoriserte forhandlere, kan du være sikker på å få et tilpasset tilbud som passer dine behov og budsjett. Ikke nøl med å ta en uforpliktende prat og gratis befaring!

Flere saker om varmepumpe og pris

Lurer du på om du skal kjøpe en Toshiba varmepumpe?

Du kommer ikke til å angre! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.