Vil en billig varmepumpe egne seg for min bolig?

En faghandler vil kunne gi deg god og kompetent hjelp til å velge rett varmepumpe til din bolig.

Billig varmepumpe for mindre boliger og godt isolerte hus

En billig varmepumpe har ofte lavere avgitt varmeeffekt enn mer kostbare varmepumper. Billige varmepumper vil kunne egne seg i mindre boliger med lite varmebehov. En billig varmepumpe vil også kunne dekke varmebehovet i hus med svært god isolering.

Selv om man vil kunne spare mer strøm med en varmepumpe i det høyere prissegmentet, bør det gjøres en vurdering om den økte strømbesparelsen til en toppmodell veier opp for den økte prisen. I tillegg bør man vurdere hvilke tilleggsfunksjoner man ønsker, da varmepumper i det høyere prissegmentet gjerne har flere funksjoner som for eksempel avansert luftrensing.

Basert på kompetanse og lang erfaring gir våre autoriserte forhandlere gode råd om en billig varmepumpe passer best for din bolig.

Budsjettmodellen Toshiba Seiya Nordic

Høy energibesparelse og lav pris gjør Toshiba Seiya Nordic til et godt valg for den prisbevisste. Varmepumpen har en elegant design, er svært stillegående og kan leveres med en ekstra fjernkontroll som gir tilgang til flere nyttige funksjoner.

Seiya Nordic leveres i to effektstørrelser hvorav den minste har energiklasse A++ og en SCOP opp til 4,6. Det betyr at du får en svært effektiv varmepumpe til en rimelig pris. Seiya kan, som alle andre Toshiba varmepumper, også brukes som aircondition.

Våre rimeligste varmepumper

Datablad

Budsjettmodell

Toshiba Seiya Nordic 25

Veil. pris 14 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Budsjettmodell

Toshiba Seiya Nordic 35

Veil. pris 15 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Aircondition

Toshiba Seiya AC

Veil. pris 12 490,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner