Informasjonskapsler

Ved bruk av toshibavarmepumper.no gir du samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies).

Når du besøker en nettside, kan den lagre eller hente informasjon på din nettleser, for det meste i form av informasjonskapsler. Denne informasjonen kan være om deg, dine preferanser eller din enhet, og brukes for det meste til å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det gjør. Vanligvis identifiserer ikke denne informasjonen deg direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse.

Du kan avvise eller trekke tilbake din aksept for bruk av informasjonskapsler på ved å endre innstillingene i nettleseren. Det å blokkere noen typer informasjonskapsler vil imidlertid kunne påvirke din opplevelse av nettstedet og tjenestene vi er i stand til å tilby.

 

Nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere og kan ikke slås av i våre systemer. De er vanligvis bare satt som svar på handlinger gjort av deg som utgjør en anmodning om tjenester, som for eksempel å sette dine personverninnstillinger, logge inn eller fylle ut skjemaer. Du kan stille inn nettleseren din til å blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men enkelte deler av nettstedet vil da ikke fungere. Disse informasjonskapslene lagrer ikke noen personlig identifiserbar informasjon.

Brukte kapsler

 • OptanonConsent
 • OptanonAlertBoxClosed
 • ASP.NET_SessionId
 • ARRAffinity

 

Ytelseskapsler

Disse informasjonskapslene tillater oss å telle besøk og se trafikk kilder, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. De hjelper oss til å vite hvilke sider som er mest og minst populære, og se hvordan besøkende flytter seg rundt på nettstedet. All informasjon disse informasjonskapslene samler inn er aggregert og derfor anonym. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vet vi ikke når du har besøkt nettstedet vårt, og er ikke i stand til å overvåke nettstedets ytelse.

Brukte kapsler

 • __utmv
 • optimizelyBuckets
 • __utmc
 • __utmz
 • __utmb
 • optimizelyPendingLogEvents
 • __utmt
 • optimizelySegments
 • optimizelyEndUserId
 • __utma

 

Funksjonalitetskapsler

Disse informasjonskapslene gjør nettstedet i stand til å levere økt funksjonalitet og personlig tilpasning. De kan settes av oss eller tredjeparter som leverer tjenester vi har lagt til våre sider. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan det hende noen eller alle disse tjenestene ikke fungerer skikkelig.

Kategorier

         

Kapsler

Intercom          

intercom-id-vby1hg9c
_mkra_ctxt

accounts.google.com          

__utma
GAPS
LSID

 

Reklamekapsler

Disse informasjonskapslene kan settes på vår side av våre annonsepartnere. De kan brukes av disse selskapene til å bygge en profil av dine interesser og vise deg relevante annonser på andre nettsteder. De lagrer ikke direkte personlig informasjon, men er basert på at din nettleser og Internett-enhet er unikt identifisert. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du oppleve mindre målrettet annonsering.

Kategorier

         

Kapsler

adsnative.com          

buid_823634934
buid_2015930208
_ansscnt
_uuid

facebook.com          

datr
fr

adsrvr.org          

TDID
TDCPM

tapad.com          

TapAd_DID
TapAd_TTD_SYNC
TapAd_TS

google.com          

APISID
SSID
NID
SID
SAPISID
HSID

youtube.com          

VISITOR_INFO1_LIVE
PREF
YSC

mathtag.com          

bs_mop_u3s
HRL8
mt_mop
uuidc
mt_misc
uuid

bluekai.com          

bku

adnxs.com          

anj
sess
uuid2

rubiconproject.com          

put_1512
rpb
khaos

semasio.net          

SEUNCY

pixel.rubiconproject.com          

c
rpx

doubleclick.net          

id

pubmatic.com          

KADUSERCOOKIE