Loading image...

Forsikring på varmepumpe

Forsikrer du varmepumpen din, gjør du en ekstra god investering. Med varmepumpeforsikring er varmepumpen din sikret mot uforutsette skader fra dag én.

Hvis uhellet først er ute, kan kostnadene fort bli store. Derfor er varmepumpeforsikring et nyttig og rimelig tillegg til fem-årig reklamasjonsrett og vanlig eiendomsforsikring. Den gir økt trygghet og kan fornyes hvert år i opptil 16 år for din luft-luft varmepumpe fra Toshiba.

Beskytter mot uforutsette skader og maskinfeil

Avtalen tegnes gjennom Arctic forsikring, og beskytter mot uforutsette skader og eventuelle maskinfeil på varmepumpen din.

Mange lurer på hvordan de skal forholde seg til skader forårsaket av vær og vind. Tegner du varmepumpeforsikring for det sjette året når du tegner forsikringen, er du dekket mot skader som skyldes snøras, lynnedslag og storm. 

Ingen aldersfradrag

Du slipper egenandel og aldersfradrag hvis skader på varmepumpen dekkes av eiendomsforsikringen. Dermed får du en forsikring som dekker kjøpsverdien av varmepumpen i hele levetiden.

Fjerner usikkerhet rundt levetid

Forsikringen fjerner usikkerhet rundt levetid, og gir deg økt trygghet for at varmepumpe er en lønnsom investering. Husk å følge brukermanualens vedlikeholds- og serviceinstrukser.

Hvem kan tegne forsikring?

For å kunne tegne forsikring må du ha kjøpt og fått installert varmepumpe fra en av våre autoriserte forhandlereForsikringen må registreres så fort varmepumpen er installert, og senest ett år etter installasjonsdato. Det er enten montøren eller du, eier av varmepumpen, som kan tegne forsikringen.

Tegn varmepumpeforsikring

Vil du vite mer om varmepumpeforsikring?

Fyll ut skjema under, så blir du kontaktet av en av våre autoriserte forhandlere. Da kan du spørre om alt du lurer på angående varmepumpeforsikringen.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.