Spar strømkostnader og få et behagelig inneklima

Det er relativt ukomplisert å få installert en luft-luft varmepumpe. Enten du har en gammel modell du ønsker å skifte ut, eller du planlegger å kjøpe en for første gang, vil våre sertifiserte forhandlere hjelpe deg hele veien frem til varmepumpen er installert og klar til bruk.

Et kjent japansk merke som Toshiba er et trygt valg. Her foregår innovasjon og utvikling av luft-luft varmepumper på daglig basis. Dessuten har de utviklet egne modeller for det nordiske klimaet, slik at de tåler temperatursvingningene som vi har i Norden. Dette er ikke tilfellet hos alle produsenter av varmepumper.

En varmepumpe fra Toshiba gir deg

  • Opptil 40 % lavere strømregninger
  • En jevn og behagelig temperatur året rundt
  • Mye varme på de kaldeste dagene (utviklet for norske forhold)
  • Kjøling på de varmeste dagene (varmepumpe og aircondition i ett)
  • Den nyeste teknologien
  • Når design er viktig; en varmepumpe som matcher interiøret

Velg en sertifisert forhandler

I noen butikker får du kjøpt billigere varmepumper enn vi kan tilby til en tilsynelatende "god" pris. Umiddelbart kan det virke som en god deal, men dette kan vise seg å bli et stykke unna sannheten. Du får ikke bilde av totalkostnaden når du kjøper varmepumpe for seg selv, installasjon for seg selv, samt frakt, forsikringer og andre ekstrakostnader som kommer på toppen av det hele.

Vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe varmepumpe fra en sertifisert forhandler. En forhandler er en som har spesialisert seg på salg og installasjon av varmepumper, og som har de nødvendige sertifiseringene i orden. Når forhandleren kommer på befaring hjem til deg, vil du få en samlet totalpris på varmepumpe, frakt og installasjon. I svært få tilfeller vil det dukke opp overraskende ekstrakostnader.

Kundereferanser

Oppdaget et moderne varmepumpe design med den nye Signatur-serien
Toshiba varmepumpe ble årets beste kjøp for familien
Fikk installert varmepumpe - Alt er mye lettere nå

Varmepumper for ulike behov

Toshiba har utviklet mye av teknologien vi i dag finner i varmepumper verden over. Resultatet av Toshibas innovasjoner bidrar til å redusere strømregningene, og gir rikelig med varme selv på de kaldeste dagene.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 26 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S 25 er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. 9 S er fabrikktestet ned til -30 °C, er i energiklasse A+++ og har suveren ytelsesevne.

Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 25

Veil. pris hvit Polar, ekskl. montering: 20 990,- *

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar 25 er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima. Du kan velge mellom hvit og sort modell. Begge er i en matt utførelse som gjør varmepumpen ekstra stilig å se på.

Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Toshiba Signatur 25 har et design du ikke har sett maken til, og gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har energiklasse A+++, er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med, og flere farger kan bestilles hos din lokale forhandler.

Vil du ha gratis befaring?

Vi har dyktige og erfarne autoriserte forhandlere over hele landet. Legg igjen dine kontaktopplysninger, så tar en av våre forhandlere kontakt for en uforpliktende prat.

Gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.