Om Toshiba varmepumper

Siden 1939 har Toshiba bidratt til å drive teknologien fremover. Ikke for teknologiens skyld, men for å gagne folk og samfunn. I over 60 år har Toshiba vært en viktig aktør i varmepumpemarkedet – både som produsent og innovatør. Allerede på 50-tallet lanserte Toshiba den første airconditionen for boliger, og de har gjort banebrytende forskning på klimaanlegg siden. Det vises i dagens varmepumper.

Bred kompetanse

I dag opererer det teknologitunge japanske selskapet i en rekke industrier. Toshiba bidrar blant annet til utviklingen av hydrogenenergi, termisk energi og vannkraft. Energibesparende og miljøvennlige løsninger innen vannforsyning, veier, jernbane og luftkondisjonering er noen av de bærekraftige bidragene. I tillegg produserer Toshiba medisinsk utstyr, hvitevarer, datamaskiner, TV-er og mikroelektronikk. Toshiba varmepumper og aircondition er del av det globale selskapet Toshiba Carrier Corporation. For mer informasjon om Toshibas øvrige produkter i Norge, se Toshiba.no.

Glemmer ikke forbrukeren

Denne tverrfaglige kompetansen kommer deg til gode. Innovasjon og smarte, effektive løsninger er en del av Toshibas DNA – og det merkes i varmepumpene. Toshiba vet at teknologien først og fremst er et middel på vei til målet: en enklere og bedre hverdag. Derfor er en varmepumpe fra Toshiba ikke bare effektiv og miljøvennlig, men smart og brukervennlig. Uansett om du ønsker en luft-luft-varmepumpe til egen bolig, eller om du er på utkikk etter varmepumpesystem eller kjøling til næringsbygg, vil et produkt fra Toshiba spare miljøet for utslipp – og deg for penger.

Tilpasset nordisk klima

Toshiba og den norske importøren ABK-Qviller har innledet et unikt samarbeid. Sammen jobber vi hver dag med innovasjoner og forbedringer for produkter i det nordiske markedet, hvor klimaet er ekstra kaldt og krevende. Slik er våre modeller spesialutviklet for at nordmenn skal få stabilt varme hjem – året rundt.

Vil du vite mer om importøren av Toshiba varmepumper? Finn ut hvem ABK-Qviller er!