Om oss

Siden 1939 har Toshiba bidratt til å drive teknologien fremover, og har vært en viktig aktør i varmepumpemarkedet både som produsent og innovatør. Allerede på 50-tallet lanserte Toshiba den første airconditionen for boliger, og har gjort banebrytende forskning på klimaanlegg siden. Det vises i dagens varmepumper som gagner både folk og samfunn.

Kvalitetsstempel

IEEE-MILESTONE-utmerkelse-glassplakett_Toshiba_1000x550.jpgIEEE MILESTONE utmerkelse

Fra 1980 til 1981 utviklet og masseproduserte Toshiba verdens første "single splitt aircondition" med inverterteknologi for både private boliger og for næringsbygg. Inverterteknologien innebærer at kompressoren i varmepumpen reguleres trinnløst, slik at man slipper å skru den av og på i perioder hvor varmebehovet er lavt. Dette gir en jevnere innetemperatur, høyere komfort og ikke minst – lengre levetid for varmepumpene.

For denne teknologien, har Toshiba mottatt den anerkjente prisen Milestone IEEE ("the Institute of Electrical and Electronics Engineers"). Prisen hedrer teknologiske prestasjoner som har hatt positiv innvirkning ikke bare i opprinnelseslandet, men over hele verden.

Bred kompetanse

I dag opererer det teknologitunge japanske selskapet i en rekke industrier. Toshiba bidrar blant annet til utviklingen av hydrogenenergi, termisk energi og vannkraft. Energibesparende og miljøvennlige løsninger innen vannforsyning, veier, jernbane og luftkondisjonering er kun noen av de bærekraftige bidragene. I tillegg produserer Toshiba medisinsk utstyr, hvitevarer, datamaskiner, TV-er og mikroelektronikk. Toshiba varmepumper og aircondition er del av det globale selskapet Toshiba Carrier Corporation (ekstern side, åpnes i ny fane).

For mer informasjon om Toshibas øvrige produkter i Norge, se toshiba.no (eksten lenke).


Glemmer ikke forbrukeren

Denne tverrfaglige kompetansen kommer deg til gode. Innovasjon og smarte, effektive løsninger er en del av Toshibas DNA – og det merkes i varmepumpene. Toshiba vet at teknologien først og fremst er et middel på veien til målet; en enklere og bedre hverdag. Derfor er en varmepumpe fra Toshiba ikke bare effektiv og miljøvennlig, men smart og brukervennlig. Uansett om du ønsker en luft-luft-varmepumpe til egen bolig, eller om du er på utkikk etter varmepumpesystem eller kjøling til næringsbygg (ekstern lenke), vil et produkt fra Toshiba spare miljøet for utslipp, og spare lommeboken din for høye strømutgifter til oppvarming.

Tilpasset nordisk klima

Toshiba og den norske importøren ABK-Qviller har innledet et unikt samarbeid. Sammen jobber vi hver dag med innovasjoner og forbedringer for produkter i det nordiske markedet, hvor klimaet er ekstra kaldt og krevende. Slik er våre modeller spesialutviklet for at nordmenn skal få stabilt varme hjem – året rundt.

Vil du vite mer om importøren av Toshiba varmepumper? Finn ut hvem ABK-Qviller er (ekstern lenke).