Om Toshiba varmepumper

Siden 1939 har Toshiba bidratt til å drive teknologien fremover, og har vært en viktig aktør i varmepumpemarkedet både som produsent og innovatør. Allerede på 50-tallet lanserte Toshiba den første airconditionen for boliger, og de har gjort banebrytende forskning på klimaanlegg siden. Det vises i dagens varmepumper som gagner både folk og samfunn.

Revolusjonerte bransjen

IEEE MILESTONE utmerkelse glassplakett_Toshiba.jpg

I 1980 til 81 utviklet og masseproduserte Toshiba verdens første "single splitt aircondition" med inverter teknologi – for både yrkesbygg og boligbygg. For denne teknologien, har Toshiba mottatt den anerkjente prisen Milestone IEEE ("the Institute of Electrical and Electronics Engineers"). Prisen hedrer teknologiske prestasjoner som har hatt innvirkning på både regionalt- og globalt nivå.

Bred kompetanse

I dag opererer det teknologitunge japanske selskapet i en rekke industrier. Toshiba bidrar blant annet til utviklingen av hydrogenenergi, termisk energi og vannkraft. Energibesparende og miljøvennlige løsninger innen vannforsyning, veier, jernbane og luftkondisjonering er kun noen av de bærekraftige bidragene. I tillegg produserer Toshiba medisinsk utstyr, hvitevarer, datamaskiner, TV-er og mikroelektronikk. Toshiba varmepumper og aircondition er del av det globale selskapet Toshiba Carrier Corporation. For mer informasjon om Toshibas øvrige produkter i Norge, se Toshiba.no.

Glemmer ikke forbrukeren

Denne tverrfaglige kompetansen kommer deg til gode. Innovasjon og smarte, effektive løsninger er en del av Toshibas DNA – og det merkes i varmepumpene. Toshiba vet at teknologien først og fremst er et middel på veien til målet; en enklere og bedre hverdag. Derfor er en varmepumpe fra Toshiba ikke bare effektiv og miljøvennlig, men smart og brukervennlig. Uansett om du ønsker en luft-luft-varmepumpe til egen bolig, eller om du er på utkikk etter varmepumpesystem eller kjøling til næringsbygg, vil et produkt fra Toshiba spare miljøet for utslipp, og deg for penger.

Tilpasset nordisk klima

Toshiba og den norske importøren ABK-Qviller har innledet et unikt samarbeid. Sammen jobber vi hver dag med innovasjoner og forbedringer for produkter i det nordiske markedet, hvor klimaet er ekstra kaldt og krevende. Slik er våre modeller spesialutviklet for at nordmenn skal få stabilt varme hjem – året rundt.

Vil du vite mer om importøren av Toshiba varmepumper? Finn ut hvem ABK-Qviller er!