Loading image...

Om ABK-Qviller AS

ABK-Qviller AS er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper og varmeopptak. Gjennom snart to tiår har ABK-Qviller representert Toshiba varmepumper og bygget opp et landsdekkende nettverk av dyktige, uavhengige forhandlere.

Gir sluttkunden en god opplevelse

Om-ABK-Qviller-AS_support_1000x500.jpg

Det er viktig for oss at forhandlerne våre er gode og kunnskapsrike ambassadører for Toshiba varmepumper. Derfor blir de autoriseret etter grundig kursing på Toshibas produkter, montasje og service.

Og for å være helt sikker på at kvalitet og service er på topp, tilbyr ABK-Qviller en utvidet support til forhandlerne våre. Det skal sikre at du som sluttkunde alltid får en god kundeopplevelse. I tillegg har ABK-Qviller reservedeler for alle aktuelle produkter på lager, noe som gir større trygghet for både forhandler og deg.

Over 100 serviceinnstilte ansatte

ABK-Qviller AS ble etablert i 1991 og har holdt høy tverrfaglig kompetanse både som importør og grossist. Selskapet består av omtrent 130 ansatte med hovedkontor på Brobekk i Oslo, og avdelingskontorer i Bodø, Larvik, Hamar, Bergen, Stavanger, Trondheim, Fredrikstad og Ålesund.

Solid kompetanse fra NIBE Industrier AB

ABK-Qviller AS er 100 % eid av det svenske selskapet NIBE Industrier AB. NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. I Norge er det ABK-Qviller som er importør av og representant for NIBEs produkter. NIBE leverer blant annet avtrekksvarmepumper og alle typer varmepumper for vannbåren varme.

Medlem av NOVAP

ABK-Qviller er dessuten medlem av NOVAP, Norsk Varmepumpeforening. Du finner alt av nøytral og uavhengig forbrukerinformasjon om varmepumper på NOVAP sine sider, varmepumpeinfo.no.