Om ABK-Qviller

ABK-Qviller AS er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper og varmeopptak. Gjennom snart to tiår har ABK-Qviller representert Toshiba varmepumper og bygget opp et landsdekkende nettverk av dyktige, uavhengige forhandlere.

Det er viktig for oss at forhandlerne våre er gode og kunnskapsrike ambassadører for Toshiba varmepumper. Derfor autoriseres de etter grundig kursing på Toshibas produkter, montasje og service.

Gir sluttkunden en trivelig opplevelse

For å være helt sikker på at kvalitet og service er på topp, tilbyr ABK-Qviller en utvidet support ut til forhandlerne våre. Det skal sikre at du alltid får en trivelig opplevelse som kunde av Toshiba varmepumpe. I tillegg har ABK-Qviller reservedeler for alle aktuelle produkter på lager, noe som gir større trygghet for både forhandler og deg.

Over 100 serviceinnstilte ansatte

ABK-Qviller AS ble etablert i 1991 og har holdt høy tverrfaglig kompetanse både som importør og grossist. Selskapet består av omtrent 120 ansatte med hovedkontor på Brobekk i Oslo, i tillegg til avdelingskontorer på Hamar, i Bergen, Trondheim, Stavanger, Larvik og Bodø. På den måten kan vi skilte med et landsdekkende nettverk av forhandlere.

ABK-Qviller AS er 100 % eid av det svenske selskapet NIBE Industrier AB. NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig (ekstern side), og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. I Norge er det ABK-Qviller som er importør av og representant for NIBEs produkter. NIBE leverer blant annet avtrekksvarmepumper og alle typer varmepumper for vannbåren varme (ekstern side).

ABK-Qviller er medlem av NOVAP, Norsk Varmepumpeforening (ekstern side). Du finner du alt av nøytral og uavhengig forbrukerinformasjon om varmepumper på NOVAP sine sider varmepumpeinfo.no (ekstern side),