Om ABK-Qviller

ABK-Qviller AS er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper og varmeopptak. Gjennom snart to tiår har ABK-Qviller representert Toshiba varmepumper og bygget opp et landsdekkende nettverk av dyktige, uavhengige forhandlere.

Det er viktig for oss at forhandlerne våre er gode og kunnskapsrike ambassadører for Toshiba varmepumper. Derfor autoriseres de etter grundig kursing på Toshibas produkter, montasje og service.

Gir sluttkunden en trivelig opplevelse

For å være helt sikker på at kvalitet og service lever opp til varemerket Toshiba varmepumper, tilbyr ABK-Qviller utvidet support ut til forhandlerne våre. Det skal sikre at du som sluttkunde alltid får en trivelig opplevelse. I tillegg har vi reservedeler for alle aktuelle produkter på lager – og det gir større trygghet for både forhandler og deg.

Over 120 serviceinnstilte ansatte

ABK-Qviller ble etablert i 1991 og har holdt høy tverrfaglig kompetanse både som importør og grossist. Vi teller i dag godt over 100 ansatte, og har hovedkontor på Brobekk i Oslo. I tillegg har vi avdelingskontorer landet rundt – på Hamar, i Bergen, Trondheim og Stavanger, samt salgskontorer i Larvik og Bodø. Slik tar vi hånd om – og kan skilte med – et landsdekkende nettverk av faghandlere.

ABK-Qviller er 100 % eid av det svenske selskapet NIBE Industrier AB. NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper.

I Norge er det ABK-Qviller som er importør av og representant for NIBEs produkter. Det gjør at vi kan trekke veksler på den solide kompetanse vårt svenske morselskap har opparbeidet seg. Det gjør oss enda bedre – og kommer våre kunder til gode.

NIBE leverer blant annet avtrekksvarmepumper og alle typer varmepumper for vannbåren varme: bergvarmepumper (væske/vann) og luft/vann-varmepumper.

ABK-Qviller er medlem av NOVAP, Norsk Varmepumpeforening. På NOVAP sine sider varmepumpeinfo.no, finner du alt av nøytral og uavhengig forbrukerinformasjon om varmepumper.