Loading image...

Klimaanlegg på kjøpet

Med en Toshiba luft-luft varmepumpe kan du nyte et effektivt klimaanlegg som gir deg fullstendig kontroll over temperaturen og komforten i hjemmet ditt — året rundt.

De fleste velger en varmepumpe for å få en behagelig og varm temperatur innendørs, men alle Toshiba-varmepumper kan også brukes til kjøling, altså som aircondition på de varmeste dagene. Dette betyr at du kan opprettholde din ideelle innetemperatur uansett årstid.

I tillegg til å avgi varme eller kjøing, er varmepumpene våre utstyrt med innebygde filtre. Disse bidrar til å gi renere luft inne. Alle modellene våre er utstyrt med grovfilter for å fange opp større partikler, samt finfilter for å fjerne mindre partikler, bakterier og pollen. Den avanserte toppmodellen Toshiba Kontur har i tillegg et aktivt elektrostatisk filter med ionisering, som også nøytraliserer uønsket lukt. Denne modellen er ekstra god å ha for de med støvallergi, astma og andre luftveisplager.

Med en luft-luft varmepumpe fra Toshiba, som både gir deg kontroll over temperaturen og renser luften innen, har du i praksis et klimaanlegg i boligen din.

Les mer

Lurer du på om du skal kjøpe deg en Toshiba varmepumpe?

Du kommer ikke til å angre! Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Kontakt din lokale forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.