Klimaanlegg på kjøpet

Med luft-til-luft-varmepumpe fra Toshiba får du et klimaanlegg til boligen som gir god kontroll på temperatur og super komfort – året rundt.

De fleste kjøper varmepumpe for å få opp temperaturen inne i boligen sin, men alle varmepumper fra Toshiba kan også brukes til kjøling. Dermed får du god kontroll på innetemperaturen – året rundt.

I tillegg er det filtre i varmepumpens innedel, så du får også renset luften inne. Alle varmepumper fra Toshiba har grovfilter som tar seg av store partikler og finfiltre som fjerner mindre partikler, bakterier og pollen. Ulike modeller har ulik type finfilter - toppmodellen Daisekai 9 S har et aktivt elektrostatisk filter med ionisering som også nøytraliserer uønsket lukt.

Med luft-til-luft-varmepumpe som gir god kontroll på temperatur og renset luft, har du i praksis et klimaanlegg i boligen din.

Les mer om varmepumpe som klimaanlegg

Deilige svale rom hele sommeren med aircondition fra Toshiba
Fikk installert varmepumpe - Alt er mye lettere nå
Behagelig inneklima
Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 23 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. 9 S er fabrikktestet ned til -30 °C, er i energiklasse A+++ og har suveren ytelsesevne.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 35

Veil. pris 25 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse. Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. 9 S er fabrikktestet ned til -30 °C, er i energiklasse A+++ og har suveren ytelsesevne.