Loading image...

Klimaanlegg på kjøpet

Med en Toshiba luft-luft varmepumpe kan du nyte et effektivt klimaanlegg som gir deg fullstendig kontroll over temperaturen og komforten hjemme — året rundt.

De fleste velger en varmepumpe for å få en behagelig og varm temperatur innendørs, men alle Toshiba-varmepumper kan også brukes til kjøling. Med andre ord så får du varmepumpe og aircondition i ett, noe som kommer godt med på de varmeste dagene. Det betyr at du kan opprettholde din ideelle innetemperatur uansett årstid.

Varmepumpene våre er ikke bare effektive for oppvarming og kjøling, de er også utstyrt med avanserte innebygde filtre. Disse filtrerer luften og gir renere inneluft. Alle modellene våre har grovfilter for å fange opp større partikler samt finfilter som effektivt fjerner mindre partikler, bakterier og pollen.

Toshiba varmepumper_Ask_filter_1000x500.jpgAlle våre varmepumper renser luften effektivt, men Toshiba Ask og Toshiba Kontur har et ekstra kraftig filter.

Våre avanserte toppmodeller Toshiba Kontur og Toshiba Ask har i tillegg et aktivt elektrostatisk filter med ionisering, som også nøytraliserer uønsket lukt. Disse modellene er ekstra ideelle for de med støvallergi, astma og andre luftveisplager.

Med en luft-luft varmepumpe fra Toshiba, som både gir deg kontroll over temperaturen og renser luften innen, har du i praksis et klimaanlegg i boligen din.

Få tilbud på varmepumpe

Les mer om aircondition og inneklima

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.