Loading image...

Våre nye toppmodeller Ask og Kontur

Er du på jakt etter varmepumpen over alle varmepumper, bør du sjekke ut våre nye toppmodeller: Ask og Kontur – resultatet av over 70 års kontinuerlig jobbing med å perfeksjonere inneklimaet i boliger året rundt.

Våre nyeste og mest innovative varmepumper Toshiba Ask og Toshiba Kontur er fullspekket med avansert teknologi. Kombinerer du dette med en ekstrem god ytelse og et meget lavt strømforbruk, får du maks ut av energiforbruket!

Unikt design og overlegen kvalitet

Toshiba-Ask_stue-med-bokhylle_1000x500.jpgToshiba Ask hever standarden på både varmepumper og interiør.

Toshiba Ask er toppmodellen i designklassen. Rene, elegante linjer i heltre omgir varmepumpen og gir den et tydelig nordisk preg. Bak det unike designet skjuler det seg en svært energieffektiv varmepumpe som avgir imponerende 4 000 W ved -25 °C, men den er fabrikktestet helt ned til -30 °C.

Treverket som omgir varmepumpen er nøye utvalgt ask fra bærekraftig forvaltet skog og rundt halvparten av plasten i innedelen er produsert av resirkulert plast. Det gjør Ask til vår mest bærekraftige modell.

Ren luft året rundt

Toshiba-Kontur_soverom_1000x500.jpgToppmodellen Toshiba Kontur passer inn i alle rom, inkludert på soverommet.

Både Ask og Kontur er utstyrt med et avansert filter som egner seg spesielt godt for folk som sliter med allergi- og astmaplager. Ifølge Norges Astma- og Allergiforbundt er det rundt 1,5 millioner nordmenn som har slike plager (ekstern lenke). Og mer enn 40 % av befolkningen får allergiske reaksjoner én eller flere ganger i løpet av livet. Det avanserte filteret i Ask og Kontur renser luften for partikler som støv og pollen, samtidig som det nøytraliserer uønsket lukt. Inneklimaet blir dermed mye bedre.

Best av de beste

Ask og Kontur er våre mest innovative varmepumper. I disse modellene får du den aller nyeste teknologien, kombinert med overlegen ytelse. I tillegg kommer et stilig design med stramme og rene linjer.

Begge modellene er utstyrt med en smart termisk sensor som optimaliserer luftstrømmen i rommet. Du har mulighet til å velge hvor varmepumpen skal blåse varm luft, noe som kan komme godt med på ekstra kalde dager. I tillegg hjelper sensoren varmepumpen med å tilpasse temperaturen etter antall personer til stede. Har du for eksempel et barneselskap i stua, vil varmepumpen justere temperaturen ned når romtemperaturen stiger.

Toshiba-Ask_smart-sensor_1000x500.jpgAsk og Kontur har en smart sensor på undersiden som gjør at du kan styre luftstrømmen i rommet.

De svært strømbesparende varmepumpene garanterer komfortabel innetemperatur, uansett værforhold. Våre toppmodeller kan avgi hele 5 200 W ved -15 °C. Ask og Kontur har en SCOP på 5,5, så her er det med andre ord mye å spare på strømregningen.

Smarte funksjoner

Ask og Kontur har mange smarte funksjoner, blant annet innebygget wifi, smart sensor, nattmous, peismodus, utvidet spjeldkontroll – bare for å nevne noen. Med appen Toshiba Home, som lastes ned fra Google Play/ App Store, kan du styre varmepumpen direkte fra mobiltelefonen.

Du finner ikke bedre varmepumper på markedet enn toppmodellene Toshiba Ask og Toshiba Kontur!

Få tilbud på Ask og Kontur

Hva med en Ask eller Kontur på veggen?

Skal du ha den beste varmepumpen på markedet, bør du velge Ask eller Kontur. Be om et uforpliktende tilbud fra en av våre autoriserte forhandlere!

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.