Loading image...

Designmodellene over alle designmodeller

En varmepumpe er ikke bare en varmepumpe. Den kan være mye mer, som for eksempel et stilig designelement i rommet. Våre designmodeller Ask og Signatur er gode eksempler på nettopp dette.

Vi nordmenn tilbringer mer tid hjemme enn folk som bor i sydligere strøk. Derfor er vi også mer opptatt av interiør og design. Vi liker å ha det fint hjemme.

Det er kanskje ikke utseende og design varmepumper har vært mest kjent for, men det har vi i Toshiba tatt tak i med modellene Ask og Signatur. For noen er farger det viktigste, for andre er det former som gjelder. Nå kan du få varmepumper som dekker begge behov.

Ikke la deg lure av designet. Selv om både Ask og Signatur ser skikkelig stilige ut med sitt elegante ytre, er det fortsatt funksjonen som en effektiv varmepumpe som er det aller viktigste. Begge disse modellene har overlegen kvalitet. I tillegg har de også et helt unikt design som skiller dem fra alle konkurrenter på markedet.

Verdensnyheten som tar design og bærekraft til nye høyder

Toshiba-Ask_stue-med-bokhylle_1000x500.jpgToshiba Ask er en spektakulær varmepumpe omgitt av rene linjer i heltre. Her får du det ypperste av det ypperste markedet har å tilby, kamuflert i et stilrent og tidløst design.

Loading image...

Ved å velge varmepumpe som oppvarmingskilde, har du allerede gjort et miljøvennlig valg. Velger du Toshiba Ask, gjør du enda mer for miljøet.

Treverket som omgir varmepumpen er nøye utvalgt fra bærekraftig forvaltet skog. I tillegg er nesten halvparten av plasten i innedelen produsert av resirkulert materiale. Når vi bruker resirkulert plast, reduserer vi behovet for produksjon av ny plast. Dermed reduserer vi også energiforbruket som går til produksjonen av nye varmepumper. En klassisk vinn-vinn-situasjon!

Loading image...

Vakker, kraftig og energisparende

Asketreet er kjent for å være svært robust. Det samme er varmepumpene fra Toshiba. Derfor gir det en god indikasjon på hva du kan forvente deg av Toshiba Ask.

Varmepumpen har en fabrikkgarantert drift helt ned til -30 °C, og den avgir imponerende 4000 W helt ned mot -25 °C. Det er det nesten ingen andre varmepumper som klarer.

Ask har i tillegg et superavansert filter som renser luften, nøytraliserer uønsket lukt og fjerner partikler som støv og pollen. På den måten er du garantert et sunt inneklima året rundt. Den smarte varmepumpen har også en termisk sensor som lar deg justere luftstrømmen dit du vil til enhver tid. Dessuten senker den temperaturen i rommet selv når ingen er til stede for å spare energi.

Velg din egen stil

Toshiba-Signatur_Kornåker_mørk-stue_500x1000.jpg

Med varmepumpen Toshiba Signatur, som har blitt en favoritt blant mange kunder, kan du enkelt velge en finish som matcher resten av interiøret hjemme hos deg.

Den smarte, kraftige og elegante varmepumpen er preget av rene linjer, myke former og farger du enkelt kan bytte ut. Signatur ble i 2021 tildelt den prestisjetunge designprisen "iF Design Award" (ekstern lenke).

 

Loading image...

Velg din farge

Signatur leveres med et delikat stofftrekk, som du enkelt kan bytte ut etter eget ønske. Her er farge- og mønsterutvalget stort, slik at du garantert finner et stoff som vil passe perfekt inn hjemme hos deg, uansett stil.

Hvis du for eksempel maler veggen i en ny farge, er det bare å bytte til et mer matchende stofftrekk. Signatur skiller seg virkelig fra konkurrentene.

Loading image...

Topp ytelse og lavt volum

Bak det stilige stofftrekket skjuler det seg en varmepumpe av høy kvalitet. Signatur har høy varmeeffekt, bunnsolid kvalitet og er tilpasset nordisk klima. Med høyeste energimerking og effekt opptil 4000 W ved -15 °C, holder Signatur romtemperaturen oppe gjennom hele vinterhalvåret.

Den er i tillegg svært stillegående. I stillemodus er lydnivået kun 19 dB, noe som tilsvarer lav hvisking i rommet.

Styr varmepumpen direkte fra mobilen

Både Ask og Signatur har selvfølgelig massevis av nyttige funksjoner som for eksempel integrert wifi, peismodus og økodrift. Laster du ned appen Toshiba Home AC Control, får du tilgang til alle varmepumpens funksjoner direkte fra mobilen. Dette er spesielt praktisk hvis du for eksempel ønsker å varme opp hytta før ankomst, eller bare justere temperaturen hjemme selv om du ikke befinner deg der.

Både Ask med sine rene linjer i heltre og Signatur med sine utskiftbare stofftrekk er perfekte varmepumper hvis du vil ha et komfortabelt inneklima året rundt, uten at det går ut over interiørstilen din hjemme.

 

 

Hadde det gjort seg med en designmodell på veggen?

Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg innen kort tid.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.