Loading image...

Når design er viktig

For deg som er opptatt av design, har utvalget av varmepumper blitt stadig bedre. Nå kan du også velge en modell som kan endre finish.

Veldig mange ønsker seg komforten og strømsparingen en varmepumpe byr på, men ikke alle er begeistret for å ha en boks på veggen i stua.

– Har kundene blitt enda mer opptatt av design? Uten tvil, sier Christian Kanvik hos varmepumpe-forhandler Evendo Teknikk på Jessheim (ekstern lenke).

Bra utvikling av design

Det har også produsentene av varmepumper.

– Det har skjedd en bra utvikling av design på varmepumper de siste fem-seks årene, mener Tom Helmundsen i Follo Varmepumpe Teknikk AS (ekstern lenke).

En rekke produsenter har design-modeller som har mer gjennomtenkt finish på innedelen. Helmundsen tilbyr varmepumper fra tre produsenter, men framhever særlig designet på Toshibas nye Signatur-modell. Innedelen har et stoff-trekk som enkelt kan byttes ut hvis du maler veggen eller kjøper ny sofa.

– Her har de lagt seg i selen, uten tvil. Innedelen ligner på en trådløs høyttaler, mener Helmundsen.

Toshiba-Signatur_stue_med-sofa-friskus_1000x500.jpgToshiba Signatur med tekstiltrekk i den spreke fargen "Friskus"

– Denne legger du ikke merke til

Kanvik i Evendo Teknikk er veldig glad for å kunne tilby design-varmepumpen fra Toshiba.

– Den er så lekker og annerledes at alle liker den, sier han. En av hans kunder valgte Toshiba Signatur til sin stilsikre, splitter nye enebolig på Jessheim.

– Det er det fineste varmepumpe-designet jeg har sett. Denne legger du ikke merke til, sier Karin Rashid.

Også Fredrikstad-bedriften Viken Varmepumpe AS (ekstern lenke) opplever bra respons på design-modellen.

– De fleste som er ute etter design velger Toshiba Signatur, opplyser daglig leder Jon Lillehagen.

Toshiba-Signatur_stue-med-stoler-skogbunn_1000x500.jpgToshiba Signatur med tekstiltrekk i den lekre, mønstrede fargen "Skogbunn"

Toshiba Signatur leveres i utgangspunktet med to tekstiltrekk i de tidløse fargene "Skifer" og "Granitt". Flere spennende farger kan bestilles hos din lokale forhandler. Be om pristilbud på ulike farger og stoffer.

Vil du undersøke om Signatur passer til hjemmet ditt, kan du booke en befaring. Det er helt uforpliktende, og koster ingenting. Fyll ut skjema under, så vil en av våre autoriserte forhandlere kontakte deg i løpet av kort tid.

Les mer

 

Vil du ha en Signatur på veggen?

Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg innen kort tid.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.