Loading image...

Oppdaget et moderne varmepumpe-design med Toshiba Signatur

– Det er det fineste varmepumpe designet jeg har sett. Toshiba Signatur legger du ikke engang merke til, mener fornøyd Jessheim-familie.

Da Karin Rashid, mannen Sharko Nejad og sønnen på drøyt ett år flyttet inn i splitter ny enebolig på Jessheim sommeren 2021, oppdaget de raskt utfordringen med nye boliger.

– Vi kunne ikke sitte i andre etasje; vi ble helt kokt, forteller Karin.

Både hun og Sharko har mange i familien med varmepumpe, så de visste godt at varmepumper kunne sørge for kjøling. Men hvordan ville det passe i den stilsikre boligen? Begge er nemlig veldig opptatt av interiør og design. – Foreldrene mine kjøpte varmepumpe for en del år siden, og jeg har alltid lurt på hvorfor det ikke finnes fine varmepumper, sier Karin.

– Et passende design for hjemmet

Bekymringen for helheten i huset endret seg raskt etter at paret googlet og oppdaget Toshiba Signatur.

– Den var den eneste modellen vi visste at vi skal ha! Det er det fineste varmepumpe designet jeg har sett. Denne legger du ikke merke til, fastslår Karin. Signatur har matte farger, noe som også passet godt inn i boligen.

– Dessuten kan vi jo skifte deksel hvis vi etter hvert vil ha andre farger, poengterer Sharko.

varmepumpe-signatur-nattsvart-stue-oppe_jessheim_1000x500.jpg– Denne legger du ikke merke til en gang, sier Karin Rashid om Toshiba Signatur.

Sykt fint

Karin mener forskjellen er stor til standard hvite innedeler som det er vanskelig å ikke legge merke til. – Vi har masse besøk, og folk sier det er helt sykt hvor fint disse varmepumpene matcher designet vårt i stuen. Det ser ikke ut som en varmepumpe, og det er veldig, veldig fint, understreker hun. Siden varmepumper plasseres i stua der man bruker mye tid, mener Karin det er ekstra viktig at de er fine.

Gjennomført utvendig

Også utvendig er estetikken ivaretatt.

– Jeg er nesten mest fornøyd med hvordan det ble ute. Vi fikk samlet all teknikk på én side av huset, og kanalene til varmepumpene har farger som matcher veggene, poengterer Sharko.

varmepumpe-toshiba-utdeler_jessheim_1000x600.jpgUtedelene til Toshiba Signatur står sammen med utedel til Kardia-anlegget med ventilasjon, varmtvann og vannbåren gulvvarme via en luft-vann-varmepumpe. Rørene mellom innedel og utedel er beskyttet med plastkanaler i farger som matcher husveggen. Varmepumpene er installert av Jessheim-bedriften Evendo Teknikk AS.

Slo til med to

Planen var egentlig å vente med å installere varmepumpe til neste år. – Men til slutt klarte vi ikke, for det ble veldig varmt i huset. Og sønnen vår sliter med å sove i varme rom, forklarer Karin. En periode brukte de derfor flyttbar aircondition på soverommet.

– Det ble mest et spørsmål om vi skulle ha én eller to varmepumper. Vi tenkte at det er greit å bli ferdige med det når det først skal gjøres, og har ikke angret et sekund på at det ble to, forteller Karin.

Kjøler soverommet

Den ene står nede i den åpne stue-kjøkken-løsningen, den andre i stuen utenfor soverommet.

– Vi setter på kjøling et par timer før vi legger oss, og da blir det veldig deilig å sove, sier Karin. De to innedelene har hver sin utedel, noe som var litt dyrere enn én felles utedel.

– Det var ikke noe opp mot at vi skal ha det i mange år, mener Karin.

Loading image...

Sett din Signatur på rommet

To tekstiltrekk i standardfargene "Granitt" og "Skifer" er inkludert i pakken. Disse er tidløse og diskrete basisfarger som passer inn i de fleste hjem. Det er enkelt å ta trekkene av og på, slik at du kan bytte eller variere stil på varmepumpen om du maler veggen eller endrer interiøret.

Signatur har tekstiltrekk i flere spennende og delikate farger og stoffer du kan bestille. Hør med din lokale forhandler om utvalg og pristilbud. 

Les mer

 

Vil du ha en Signatur på veggen?

Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg innen kort tid.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.