Folkefavoritten Toshiba Polar varmer tusenvis av hjem

Vi har hentet tilbake en folkekjær varmepumpe. Nå er den bedre enn noensinne!

Den aller første Toshiba Polar ble en umiddelbar hit blant både forbrukere og montører. Det er over 10 år siden, men tiden er blitt brukt godt med både forbedringer og relanseringer i nye versjoner. Sist gang som en real testvinner etter årelang jobbing mot å lage en ekte nordisk modell.

Nå er Polar endelig tilbake – nyutviklet og kraftigere enn noensinne!

Toshiba-Polar-3.png

En hardfør modell for ekstreme vinterforhold

Nye Toshiba Polar bærer navnet med stolthet. Dette er en hardfør modell som liker seg i kulda. Varmepumpen er fabrikktestet ned til -25 ºC, og med en oppgradert utedel leverer den høy varmeeffekt selv ved svært kalde temperaturer. Ved -15 °C klarer den hele 4000 W.

Ytelsen gir Polar en høy stjerne i mange hjem når kulda stikker som verst. Denne varmepumpen er og blir en favoritt.

Kvalitet som varmer år etter år

Nøye utvikling gir deg energieffektiv oppvarming og en varmepumpe som varer lenge. Polars årsvarmefaktor på 5,1 og høyeste energiklasse med A+++ er en attest på at du gjør en strømsparende, smart investering.

Selve maskineriet i varmepumpen er fullastet med innovasjon som gjør at den varer. Avanserte algoritmer som tar hensyn til temperatursvingninger og bruksmønster drifter varmepumpen etter skyhøye krav. Det gjør blant annet at det skal svært mye vær til før varmepumpens utedel iser ned. Og om det skulle skje, så er det godt å vite at den også kan manuelt avrimes ved behov og at den er behandlet med materialer som tåler et svingende norsk klima. En varmepumpe rigget med kvalitet gir deg en enklere hverdag.

Slik dyrker vi nordiske varmepumper i Toshiba-kvalitet

Med øye for detaljer

Har du noen gang studert sidene på en varmepumpe? De fleste andre varmepumper har lettvinte, men ikke spesielt iøynefallende utskjæringer i dekselet på innedelen. Nye Polar har derimot en aldri så liten design-vri som er like praktisk som den er stilig. Legg merke til hvordan sidepanelet ikke brytes opp av skjøter. Dette gir en strammere, mer helhetlig drakt – et uttrykk du vil sette pris på når varmepumpen er installert. Polar har også en allsidig matt finish som står så godt til veggen at varmepumpen oppleves enda mindre enn den allerede er.

Toshiba-polar-varmepumpe-design_1000x500.png

Et annet lite, men godt triks er at våre varmepumper kan dimme og slå av lysdiodene. Så slipper du enda en "dings" i hjemmet som blinker. Er du ute etter en diskré varmepumpe, så bør Polar være på radaren din.

Få varmepumpe i hus

Med Polar har vi tenkt på det meste, så du skal få en skikkelig varmepumpe. Legg igjen din kontaktinfo, så tar din lokale forhandler kontakt med deg slik at du får varmepumpe i hus. 

Gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Les mer om våre varmepumper

Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 25

Veil. pris ekskl. montering: 20 990,- *

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 35

Veil. pris ekskl. montering: 23 990,- *

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
  • Se alle modellene fra Toshiba

    Finn varmepumpen som dekker akkurat ditt behov.

    Varmepumper

Slik får du varmepumpe i hus

Bli kontaktet for en uforpliktende prat eller avtal tidspunkt for befaring

Få ekspertveiledning på hva som passer deg og din bolig

Varmepumpen monteres av autorisert forhandler