Loading image...

På jakt etter energieffektiv oppvarming?

Opptil 70 prosent av energiforbruket hjemme går til oppvarming. Velger du en energieffektiv løsning, reduserer du energiforbruket og øker komforten. Det samme gjelder for hytta!

Med en luft-luft varmepumpe kan du mer enn halvere energiforbruket som går til oppvarming. Det kan være godt å vite, spesielt for deg som har en hytte med elektrisitet og ingen strømstøtte. 

Effektiv strømsparer

Toshiba Polar er en liten varmepumpe som inneholder mye. Den er godt rustet til å tåle vårt nordiske klima, og er fabrikktestet helt ned til -25 °C. Når strømprisene peker oppover er det lurt å finne alternative og energieffektive løsninger for oppvarming til både hjem og hytte. Polars mange egenskaper gjør denne modellen til en favoritt hos mange. Nå kommer den også i en matt, sort finish, så du kan velge mellom sort eller hvit modell. Med sitt nye utseende, vil den treffe rett i hjertet til deg som er opptatt av både energieffektivitet og interiør!

Skandinavisk eleganse

Polar er like lekker som den er energieffektiv, og har innebygde smarte funksjoner som peismodus og vedlikeholdvarme. Den nette størrelsen og smarte design gjør at denne modellen foretrekkes av mange. Rent utseendemessig passer den naturlig inn i både moderne boliger og i eldre, rustikke hytter. En matchende fjernkontroll følger med.

Toshiba Polar_sort_hytte_1000x600.jpgSort Polar glir rett inn på hytteveggen!

Oppgradert på innsiden og utsiden

Sort Polar er ikke bare fin å se på. Den er selvsagt like rå på strømsparing som hvit Polar er. Sort Polar har blitt oppgradert med blant annet støtte for stemmestyring og integrert wifi. Via appen kan du enkelt justere temperaturen fra mobilen når du er på vei hjem eller til hytta, og nyte en deilig innetemperatur når du kommer frem.

Toshiba_Sort_polar_stue_1000x600.jpgPolar er like stilig på hytteveggen som i en design-stue.

En innsats for miljøet

En varmepumpe fra Toshiba gir direkte positive innvirkninger på miljøet fordi den utnytter gratis, fornybar energi og avgir mer varmeenergi enn den bruker i strøm. Flere vil hevde at det er miljøvennlig å varme boligen med panelovner fordi vi er så heldige at vi får elektrisitet fra vannkraft her hjemme. Da er det viktig å se miljøet i globalt perspektiv hvor vi som nasjon med overskudd av miljøvennlig elektrisitet kan eksportere denne til land hvor elektrisiteten for eksempel blir produsert av kullkraft. Vi har også perioder med underskudd på elektrisitet hvor vi må importere fra land som produserer på mindre miljøvennlige måter. 

Dersom alle hadde benyttet seg av varmepumpe til oppvarming, ville behovet for import reduseres. Når du installerer en varmepumpe fra Toshiba, uansett modell, gjør du med andre ord en innsats for miljøet.

Finn ut mer

Lurer du på om du skal skaffe deg en Toshiba varmepumpe?

Du kommer ikke til å angre! Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Kontakt din lokale forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.