Loading image...

Dette bør du vite om priser på varmepumpe

Varmepumper har blitt stadig mer populære som en effektiv og miljøvennlig måte å regulere temperaturen i hjemmet på – og de kommer i ulike prisklasser.

Det er imidlertid ikke sikkert at det er den dyreste modellen du trenger for å optimalisere inneklimaet hjemme hos deg. Enten du ønsker å spare penger på oppvarming eller redusere ditt eget karbonavtrykk, er en varmepumpe et godt og bærekraftig alternativ.

Varmepumper i ulike prisklasser

Du kan få varmepumper i en rekke prisklasser, men det er viktig å merke seg at det ikke nødvendigvis er hva varmepumpen koster som er avgjørende for hvilken varmepumpe du bør velge. Prisene på varmepumper avhenger av flere faktorer, som for eksempel merkevare, modell, kapasitet og funksjoner.

Hos oss får du både toppmodeller og rimeligere alternativer som kan være akkurat det din bolig trenger. Et godt eksempel er Toshiba Seiya Nordic, som er en effektiv og stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A++. Det trenger ikke være så dyrt å sørge for en komfortabel innetemperatur, uansett årstid.


Toshiba-Seiya-Nordic_soverom_1000x500.jpgToshiba Seiya Nordic er mye varmepumpe for pengene.

Går du litt opp i pris, får du folkefavoritten Toshiba Polar, som er best i sin klasse på energieffektivitet. Den stilige og matte varmepumpen har høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++.

Toshiba-Polar_inngangsparti_1000x500.jpgFolkefavoritten Toshiba Polar er en svært energieffektiv varmepumpe, til tross for sin nette størrelse.

Går du enda et hakk opp, får du toppmodellen Toshiba Ask, med et unikt design i heltre som skjuler en topp avansert varmepumpe med mange smarte funksjoner, ekstremt god kapasitet og selvfølgelig energiklasse A+++.

Toshiba-Ask_stue-med-bokhylle_1000x500.jpgToppmodellen Toshiba Ask takler ekstreme temperaturer. 

Pris på montering av varmepumpe

Når du kjøper en varmepumpe, kommer monteringskostnader i tillegg. Hvor mye det koster, varierer avhengig av boligens størrelse, struktur og kompleksitet. Det er ulovlig å montere en varmepumpe om man ikke har f-gass sertifisering. En profesjonell installasjon er helt nødvendig for å sikre at varmepumpen fungerer optimalt og at garantien opprettholdes.

Toshiba-varmepumper_montering-av-utedel_800x450.jpgHer monteres en Toshiba utedel.

Ta deg god tid og gjør grundig research før du bestemmer deg for hvilken varmepumpe som vil gjøre inneklimaet mer komfortabelt året rundt hjemme hos deg. Snakk med en forhandler. På den måten vil du få mest igjen for prisen du ender opp med å betale.

Sammenligne priser på varmepumper

Når du skal sammenligne priser på varmepumper, uavhengig av merke, er det viktig at du sammenligner priser på varmepumper med tilnærmet lik effekt. Det betyr for eksempel at du ikke kan sammenligne et tilbud på en modell fra et annet merke til 20 000 kroner med et tilbud på en Toshiba varmepumpe til 25 000 kroner, uten å sjekke effekten varmepumpen gir. Ifølge Enova må du regne med å betale et sted mellom 18 000 og 30 000 kroner inkludert montering for en god luft-luft varmepumpe (ekstern lenke), som er den vanligste typen varmepumper i norske boliger.

Snakk med en forhandler

Når du vurderer å gå til innkjøp av en varmepumpe, bør du oppsøke en autorisert forhandler som kan hjelpe deg med å finne akkurat den varmepumpen du trenger. En erfaren forhandler vil gi deg verdifulle råd og veiledning basert på din boligs spesifikke behov når det gjelder størrelse, effektivitet og nødvendige funksjoner.

Be om tilbud på varmepumpe

 

Relaterte saker

Lurer du på om du skal skaffe deg en Toshiba varmepumpe?

Du kommer ikke til å angre! Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Kontakt din lokale forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.