Loading image...

Å kjøpe varmepumpe på avbetaling kan gi forutsigbarhet

Vi vet det kan være kostbart å investere i en varmepumpe, men alle fortjener et varmt hjem. Da er det greit å være klar over at det er mulig å kjøpe varmepumpe på avbetaling.

Er det én ting vi alle kan være enige om, så er det at alle fortjener et godt inneklima. En varmepumpe kan være nøkkelen som gjør hjemmet til en behagelig oase, men vi forstår også at kostnadene ved å kjøpe en varmepumpe kan virke overveldende. Høye boligrenter og generelle kostnader har gjort sine innhugg i økonomien for de fleste av oss, så det er ikke rart at mange er ekstra forsiktig med pengene sine.

Ansvarlig finansiering

Varmepumpe er en veldig god investering som gir bedre inneklima og reduserer strømforbruket. Men for noen, kan det være en kostbar investering.

For de som vil unngå de store engangskostnadene, kan løsningen være å kjøpe varmepumpe på avbetaling. Med tanke på den uforutsigbare utviklingen i strømprisene som har vært, blir forutsigbarhet enda viktigere. Så om du vurderer å ta opp kreditt, bør du ha gjort en nøye vurdering av økonomien din. 

Slik fungerer nedbetalingsløsningen

  • Avtale med Resurs: En stor andel av våre forhandlere samarbeider med Resurs.
  • Fleksibel nedbetaling: Vanlig nedbetaling strekker seg over 24 måneder på beløp på opptil 60 000 kroner. Du kan betale ned beløpet raskere.
  • Priseksempel: Ingen nominell rente eller etableringsgebyr, kun et månedlig administrasjonsgebyr på 79 kroner. Eksempel: Handle for 20 000 kr o/24 mnd. Adm.gebyr: 79 kr. Etableringsgebyr: 0 kr. Nominell rente: 0 %. Effektiv rente: 8,82 %. Ordinært månedsbeløp 913 kr. Kredittkostnad 1 896 kr. Totalt beløp å betale: 21 896 kroner.
  • Les mer om nedbetalingsløsningen til Resurs.
  • Mer info om Resurs Bank (ekstern lenke).

Velg riktig varmepumpe for ditt behov

Akkurat som for biler og andre elektroniske produkter, kommer også varmepumper i ulike prisklasser avhengig av de ulike egenskapene. Prisene på våre varmepumper spenner fra 15 000 til nesten 30 000 kroner, men du må ikke nødvendigvis velge den dyreste varmepumpen for å oppnå effektiv oppvarming. Hvilken modell som passer best for din bolig, avhenger blant annet av hvor du bor og hva slags bolig du har. 

Uansett hvilken modell du velger, så skal du vite at alle varmepumpene våre er laget for nordisk klima, og varmer i temperaturer helt ned til -25 °C (og -30 °C for de kraftigste modellene).

Loading image...

Mye varmepumpe for pengene

Bor du i en bolig med lavt eller middels varmebehov, kan den budsjettvennlige modellen, Seiya Nordic, holde i massevis. Denne kompakte varmepumpen gir mye varme og strømsparing til en lav pris. Siden denne modellen ikke koster altfor mye, kan det hende at avbetaling ikke trenger å være et alternativ.

Fleksibilitet og forutsigbarhet

Å kjøpe en varmepumpe på avbetaling, kan gi deg den nødvendige fleksibiliteten til å håndtere kostnadene over tid. Denne løsningen er spesielt gunstig for deg som ønsker å unngå store utgifter på en gang, samtidig som du vil investere i hjemmet ditt for å redusere energiforbruket.

Forutsigbarhet i usikre tider er viktig, og vi mener at alle fortjener et godt inneklima. Vurder behovene og økonomien din nøye før du tar en beslutning om å kjøpe varmepumpe på avbetaling eller ikke. Våre forhandlere er klare til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt hjem, uavhengig av hva du går for!

Vurderer du å kjøpe varmepumpe?

Har du spørsmål om varmepumpe, gratis befaring eller finansieringsløsningen, fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt innen veldig kort tid.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.