Hvilken effektstørrelse på varmepumpen skal jeg ha og hva slags modell skal jeg velge?

Toshiba har utviklet luft-luft-varmepumper som dekker de aller fleste behov. Få hjelp av en autorisert forhandler til å velge varmepumpen som passer deg og ditt hjem best.

Valget avhenger av mye

Toshiba varmepumper har et bredt utvalg av luft-luft modeller, og modellene leveres i flere størrelser med variert kapasitet. Hvilken modell og kapasitet som er best egnet til din bolig avhenger blant annet av hvor i landet du bor, hvor stort boligareal du ønsker varmet opp og hvor godt boligen din er isolert. I tillegg må du vurdere hvilke tilleggsfunksjoner du ønsker fra varmepumpen.

Ulike modeller

1: Toppmodell: Toshiba Daiseikai 9 S

2: Designmodell: Toshiba Signatur

3: Bestselger: Toshiba Polar

4: Budsjettmodell: Toshiba Seiya Nordic

5: Gulvmodell: Toshiba Gulvmodell

6: To innedeler: Multisplitt Signatur 

7: Aircondition: Toshiba Seiya AC 

Flere prisklasser

Luft-luft varmepumper finnes i flere prisklasser; lavpris-, mellompris- og høyprissegmenter. Normalt sett vil en luft-luft varmepumpe i høyprissegmentet ha høyere SCOP (årsvarmefaktor) enn en varmepumpe i lavprissegmentet. Høyere SCOP betyr at du får mer varmeenergi tilbake i forhold til tilført energi gjennom et år. Det betyr igjen at varmepumpen vil gi høyere besparelse enn en rimeligere varmepumpe. I tillegg har varmepumper i det øvrige prissegmentet gjerne flere funksjoner som for eksempel avansert luftrensing, bedre luftfordeling og styringsmuligheter enn rimeligere varmepumper.  

Les mer om våre ulike varmepumpe-modeller eller ta kontakt med en autorisert Toshiba-forhandler som vil gi deg råd om valg av riktig modell og om hvor kraftig varmepumpen bør være.

Utvalgte nordiske modeller

De beste varmepumpene er tilpasset det lokale klimaet. Med våre nordiske modeller får du god varmeeffekt på kalde dager, fabrikktestet drift ved svært lave temperaturer, smarte funksjoner laget for norske forbrukere, og høy årsvarmefaktor (SCOP) – det vil si hvor mange ganger mer varme enn hva varmepumpen bruker av strøm i løpet av ett år.

Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 25

Veil. pris ekskl. montering: 20 990,- *

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar 25 er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima. Du kan velge mellom hvit og sort modell. Begge er i en matt utførelse som gjør varmepumpen ekstra stilig å se på.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 26 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. Denne varmepumpen er fabrikktestet ned til -30 °C, har energiklasse A+++ og suveren ytelsesevne.

Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Toshiba Signatur 25 har et design du ikke har sett maken til, og gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har energiklasse A+++, er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med, og flere farger kan bestilles hos din lokale forhandler.