Loading image...

Hvilken modell skal jeg velge?

Vi har lang tradisjon med å utvikle luft-luft varmepumper som dekker de fleste behov. Få hjelp av en autorisert forhandler til å velge varmepumpen som passer deg og ditt hjem best.

Toshiba varmepumper består av et bredt utvalg av luft-luft modeller, og modellene leveres i flere størrelser med variert kapasitet. Hvilken modell og kapasitet som er best egnet til din bolig avhenger blant annet av hvor i landet du bor, hvor stort boligareal du ønsker varmet opp og hvor godt boligen din er isolert. I tillegg må du vurdere hvilke tilleggsfunksjoner du ønsker fra varmepumpen, som for eksempel integrert wifi, nattmodus, osv.

Flere prisklasser

Luft-luft varmepumper finnes i flere prisklasser. Normalt sett vil en dyr luft-luft varmepumpe ha høyere SCOP (årsvarmefaktor) enn en billigere varmepumpe. Høyere SCOP betyr at du får mer varmeenergi tilbake i forhold til tilført energi gjennom et år. Det innebærer at varmepumpen vil gi høyere besparelse enn en rimeligere varmepumpe.

Få hjelp av en profesjonell

En autorisert Toshiba-forhandler kan gi råd om valg av riktig modell og størrelse som passer best for deg og din bolig. Bestill en gratis og uforpliktende befaring i skjema under.

 

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.