Hvilken effektstørrelse på varmepumpen skal jeg ha og hva slags modell skal jeg velge?

Hvilken effektstørrelse på varmepumpen skal jeg ha og hva slags modell skal jeg velge?

Valget avhenger av flere faktorer

Toshiba varmepumper har et bredt utvalg av luft-luft modeller, og modellene leveres igjen i flere størrelser med variert kapasitet. Hvilken Toshiba luft-luft modell og kapasitet som er best egnet til din bolig avhenger blant annet av hvor i landet du bor, hvor stort boligareal du ønsker varmet opp og hvor godt boligen din er isolert. I tillegg må man vurdere hvilke tilleggsfunksjoner man ønsker fra varmepumpen.

 

Toshiba tilbyr seks ulike varmepumpemodeller

1. Toppmodell  

Toshiba Daiseikai 9 - pris fra kr 25 990,-

2. Bestselger  

Toshiba Shorai - pris fra kr 19.990,-

3. Budsjettmodell

Toshiba Mirai - pris fra kr 14 990,-

4. Gulvmodell

Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell - pris fra kr 27 990,-

5. To innedeler

Toshiba Multisplitt - pris fra kr 33 990,- 

 

Ulike prisklasser

Luft-luft varmepumper finnes i mange prisklasser, men man deler de gjerne inn i lavpris-, mellompris- og høyprissegmenter. Normalt sett vil en luft-luft varmepumpe i høyprissegmentet ha høyere SCOP (årsvarmefaktor) enn en varmepumpe i lavprissegmentet. Høyere SCOP betyr at man får mer varmeenergi tilbake i forhold til tilført energi gjennom et år. Det betyr igjen at varmepumpen vil gi høyere besparelse enn en rimeligere varmepumpe. I tillegg har varmepumper i det øvrige prissegmentet gjerne flere funksjoner som for eksempel avansert luftrensing, bedre luftfordeling og styringsmuligheter enn rimeligere varmepumper.  

Les mer om våre aktuelle varmepumpe-modeller eller ta kontakt med en autorisert Toshiba-forhandler som vil gi deg råd om valg av riktig modell og om hvor kraftig varmepumpen bør være.

Finn en forhandler med arbeidsområde nær deg >>