Hvilken effektstørrelse på varmepumpen skal jeg ha og hva slags modell skal jeg velge?

Vi har luft-luft-varmepumper til de fleste behov. Din lokale faghandler vil hjelpe deg med å velge riktig varmepumpe til ditt hjem.

Valget avhenger av flere faktorer

Toshiba varmepumper har et bredt utvalg av luft-luft modeller, og modellene leveres igjen i flere størrelser med variert kapasitet. Hvilken Toshiba luft-luft modell og kapasitet som er best egnet til din bolig avhenger blant annet av hvor i landet du bor, hvor stort boligareal du ønsker varmet opp og hvor godt boligen din er isolert. I tillegg må man vurdere hvilke tilleggsfunksjoner man ønsker fra varmepumpen.

Toshiba tilbyr seks ulike varmepumpemodeller

1. Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S - pris fra 28.490,- inkl. standard montasje

2. Bestselger  

Toshiba Polar - pris fra 22.990,- inkl. standard montasje

3. Budsjettmodell

Toshiba Seiya Nordic - pris fra kr 17.990,- inkl. standard montasje 

4. Gulvmodell

Toshiba Gulvmodell - pris fra kr 29.990,- inkl. standard montasje 

5. To innedeler

Toshiba Multisplitt - pris fra kr 36.990,- inkl. standard montasje  

6. Aircondition

Toshiba Seiya AC - pris fra 15.990,- inkl. standard montasje

Ulike prisklasser

Luft-luft varmepumper finnes i mange prisklasser, men man deler de gjerne inn i lavpris-, mellompris- og høyprissegmenter. Normalt sett vil en luft-luft varmepumpe i høyprissegmentet ha høyere SCOP (årsvarmefaktor) enn en varmepumpe i lavprissegmentet. Høyere SCOP betyr at man får mer varmeenergi tilbake i forhold til tilført energi gjennom et år. Det betyr igjen at varmepumpen vil gi høyere besparelse enn en rimeligere varmepumpe. I tillegg har varmepumper i det øvrige prissegmentet gjerne flere funksjoner som for eksempel avansert luftrensing, bedre luftfordeling og styringsmuligheter enn rimeligere varmepumper.  

Les mer om våre aktuelle varmepumpe-modeller eller ta kontakt med en autorisert Toshiba-forhandlersom vil gi deg råd om valg av riktig modell og om hvor kraftig varmepumpen bør være.