Kan innedelen monteres lavt på vegg med utblåsning langs gulv?

Vi har både modeller designet for å henge høyt og andre til montering lavt på veggen.

Toshibas Gulvmodell

Toshiba varmepumper har egne modeller som er laget for gulvmontasje. Gulvmodellen Daiseikai 8 har topp- og bunnspjeld slik at varmen kan fordeles slik man ønsker – langs gulvet eller oppover. Den er designet for å effektivt spre varmen i boligen, har høy ytelse ved lave utetemperaturer og lavt lydnivå.

Varmepumper for høy vegg kan også monteres lavere

Øvrige modeller fra Toshiba varmepumper er i utgangspunktet designet for å henge høyt på veggen. Mange velger allikevel å montere denne type varmepumper lavt på veggen. Dette er i utgangspunktet uproblematisk og erfaringene viser god og jevn varmefordeling i boligen.

Det er allikevel noen ting å ta hensyn til. Temperaturen som blåser fra varmepumpen vil ved stort varmebehov være høy, og det er derfor viktig at gulvdekket tåler utblåsningstemperaturer på opptil 55 °C. Det er også viktig å ta hensyn til at møbler ikke er til hinder for spredning av varmen. Dersom man ønsker å kjøre varmepumpen i kjølemodus vil plassering lavt på vegg kunne gi lavere effekt siden kald luft synker.

Våre autoriserte forhandlere vil gi gode råd om plassering og valg av modell tilpasset ditt behov

Toshiba Gulvmodell

At varmepumpen kan monteres lavt på veggen, gjør den svært enkel å plassere. Distribuer luften gjennom topp- eller bunnspjeld – spesielt smart til gulvkalde hus. Gulvmodellen har langt færre begrensninger, og er lettere å gjemme bort. Den er dessuten like behagelig for ørene som for øynene, og avgir så lite som 19 dB i stillemodus.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Gulvmodell

Veil. pris 49 990,-

Varmeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,4 – en varmepumpe med multisplitt-løsning og to eller flere Gulvmodell-innedeler sikrer optimal fordeling av varmen.