Loading image...

Kan innedelen monteres lavt?

Vi har varmepumper som er designet for å henge høyt på veggen, og andre som er designet for å henge lavt på veggen eller stå på gulvet.

Toshiba Gulvmodell

Toshiba Gulvmodell er en varmepumpe som er laget for gulvmontasje. Gulvmodellen har topp- og bunnspjeld slik at varmen kan fordeles akkurat slik du ønsker – langs gulvet eller oppover. Den er designet for å effektivt spre varmen i boligen, har høy ytelse ved lave utetemperaturer og avgir lite lyd.

Toshiba-gulvmodell_katt-som-koser-seg-i-varmen_800x600.jpg

Varmepumper for høy vegg kan monteres lavere

Våre øvrige varmepumpe-modeller er i utgangspunktet designet for å henge høyt på veggen. Noen velger likevel å montere denne type varmepumper lavt på veggen. Dette er i utgangspunktet uproblematisk og erfaringene viser god og jevn varmefordeling i boligen.

Det er noen ting du må ta hensyn til:

  • Temperaturen som blåser fra varmepumpen vil ved stort varmebehov være høy, og det er derfor viktig at gulvet tåler utblåsningstemperaturer på opptil 55 °C.
  • Det er også viktig å passe på at møbler og annet interiør ikke er til hinder for spredning av varmen.
  • Ønsker du å kjøre varmepumpen i kjølemodus, vil plassering lavt på veggen kunne gi lavere effekt siden den kalde luften synker.
  • Har du småbarn i huset, er det viktig at de ikke kommer til innedelen.

Våre autoriserte forhandlere vil gi gode råd om plassering og valg av modell tilpasset ditt behov.

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.