Kan innedelen monteres lavt på vegg med utblåsning langs gulv?

Vi har varmepumper som er designet for å henge høyt på veggen, og andre som er designet for å henge lavt på veggen eller stå på gulvet.

Toshibas Gulvmodell

Toshiba Gulvmodell er en varmepumpe som er laget for gulvmontasje. Gulvmodellen har topp- og bunnspjeld slik at varmen kan fordeles akkurat slik du ønsker – langs gulvet eller oppover. Den er designet for å effektivt spre varmen i boligen, har høy ytelse ved lave utetemperaturer og avgir lite lyd.

Varmepumper for høy vegg kan også monteres lavere

Våre øvrige varmepumpe-modeller er i utgangspunktet designet for å henge høyt på veggen. Noen velger likevel å montere denne type varmepumper lavt på veggen. Dette er i utgangspunktet uproblematisk og erfaringene viser god og jevn varmefordeling i boligen.

Det er noen ting du må ta hensyn til. Temperaturen som blåser fra varmepumpen vil ved stort varmebehov være høy, og det er derfor viktig at gulvet tåler utblåsningstemperaturer på opptil 55 °C. Det er også viktig å passe på at møbler og annet interiør ikke er til hinder for spredning av varmen. Ønsker du å kjøre varmepumpen i kjølemodus, vil plassering lavt på veggen kunne gi lavere effekt siden den kalde luften synker.

Våre autoriserte forhandlere vil gi gode råd om plassering og valg av modell tilpasset ditt behov

Toshiba Gulvmodell

At varmepumpen kan monteres lavt på veggen, gjør den svært enkel å plassere. Distribuer luften gjennom topp- eller bunnspjeld – spesielt smart til gulvkalde hus. Gulvmodellen har langt færre begrensninger, og er lettere å gjemme bort. Den er dessuten like behagelig for ørene som for øynene, og avgir så lite som 19 dB i stillemodus.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Gulvmodell

Veil. pris 49 990,-

Varmeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv varmepumpe som dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,4. Multisplitt-løsningen med Gulvmodellen sikrer en optimal fordeling av varmen.