Loading image...

Folkefavoritten Toshiba Polar varmer tusenvis av hjem

Vi har hentet tilbake en folkekjær varmepumpe. Nå er den bedre enn noensinne!

Den aller første Toshiba Polar ble en umiddelbar hit blant både forbrukere og montører. Det er over 10 år siden, men tiden er blitt brukt godt med både forbedringer og relanseringer i nye versjoner. Sist gang som en real testvinner etter årelang jobbing mot å lage en ekte nordisk modell.

Da Polar ble relansert, ble den utviklet til å bli kraftigere enn noensinne!

Toshiba Polar hvit

 

En hardfør modell for ekstreme vinterforhold

Toshiba Polar bærer navnet med stolthet. Dette er en hardfør modell som liker seg i kulda. Varmepumpen er fabrikktestet ned til -25 ºC, og med en oppgradert utedel leverer den høy varmeeffekt selv ved svært kalde temperaturer. Ved -15 °C klarer den hele 4000 W.

Ytelsen gir Polar en høy stjerne i mange hjem når kulda stikker som verst. Denne varmepumpen er og blir en favoritt.

Kvalitet som varmer år etter år

Nøye utvikling gir deg energieffektiv oppvarming og en varmepumpe som varer lenge. Polars årsvarmefaktor på 5,1 og høyeste energiklasse med A+++ er en attest på at du gjør en strømsparende, smart investering.

Selve maskineriet i varmepumpen er fullastet med innovasjon som gjør at den varer. Avanserte algoritmer som tar hensyn til temperatursvingninger og bruksmønster drifter varmepumpen etter skyhøye krav. Det gjør blant annet at det skal svært mye vær til før varmepumpens utedel iser ned. Og om det skulle skje, så er det godt å vite at den også kan manuelt avrimes ved behov og at den er behandlet med materialer som tåler et svingende norsk klima. En varmepumpe rigget med kvalitet gir deg en enklere hverdag.

Med øye for detaljer

Har du noen gang studert sidene på en varmepumpe? De fleste andre varmepumper har lettvinte, men ikke spesielt iøynefallende utskjæringer i dekselet på innedelen. Polar har derimot en aldri så liten design-vri som er like praktisk som den er stilig. Legg merke til hvordan sidepanelet ikke brytes opp av skjøter. Dette gir en strammere, mer helhetlig drakt – et uttrykk du vil sette pris på når varmepumpen er installert. Polar har også en allsidig matt finish som står så godt til veggen at varmepumpen oppleves enda mindre enn den allerede er.

Toshiba-Polar_hvit_nærbilde_600x300.jpg

Et annet lite, men godt triks er at våre varmepumper kan dimme og slå av lysdiodene. Så slipper du enda en "dings" i hjemmet som blinker. Er du ute etter en diskré varmepumpe, så bør Polar være på radaren din.

Få varmepumpe i hus

Med Polar har vi tenkt på det meste, så du skal få en skikkelig varmepumpe. Legg igjen din kontaktinfo, så tar din lokale forhandler kontakt med deg slik at du får varmepumpe i hus.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Sjekk ut Toshiba Polar

Datablad

Folkefavoritten

Loading image...

Toshiba Polar 25

Veil. pris 19 990,-

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima. Toshiba Polar har en matt utførelse, noe som gjør den ekstra stilig å se på.

Datablad

Folkefavoritten

Loading image...

Toshiba Polar 25 sort

Veil. pris 20 990,-

Toshiba Polar Sort er en oppgradert versjon av populære Toshiba Polar. Denne modellen har alle de flotte egenskapene til den hvite varianten, men den har nå blitt utstyrt med integrert wifi. Det gir deg mulighet til å styre varmepumpen fra mobilen uansett hvor du befinner deg.

Datablad

To innedeler

Loading image...

Toshiba Polar multisplitt

Veil. pris 42 990,-

Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,8 gjør at denne modellen har høy kapasitet ved lave temperaturer. Som multisplitt-løsning sørger Polar for jevn fordeling av varmen i store boliger. Det matte designet gjør at varmepumpen oppleves som mindre enn den allerede er når den er montert på veggen.