Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Osen

Her får du hjelp med varmepumpe i Osen

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Osen hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Osen

ABD Rørservice AS

Rådhusveien 11
7100 RISSA

Telefon:

73851200

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Osen vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Osen, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Osen. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.