Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Ørland

Her får du hjelp med varmepumpe i Ørland

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Ørland. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Ørland

Sverre Pettersen AS

7127 OPPHAUG

Telefon:

72521165

Spar strøm med varmepumpe

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Ørland vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Ørland har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Ørland. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.