Loading image...

Toshiba varmepumper på Sinnasnekker'n

Valget falt på varmepumpe fra Toshiba da Sinnasnekker'n og de profesjonelle montørene skulle hjelpe familien fra Fredrikstad. Peis og andre varmekilder ble erstattet med en flunkende ny varmepumpe. Det gir en bedre og mer økonomisk hverdag!

Sinnasnekker'n er et oppussingprogram som har hjulpet familier over hele landet i flere år med oppussingsprosjekter. Formålet er å hjelpe familiene til å selv klare å gjennomføre sine prosjekter, samtidig som profesjonelle håndtverkere og montører bistår.

Byttet ut peis med varmepumpe

I våres fikk en familie fra Fredrikstad besøk av Snekker Otto Robsahm, bedre kjent som "Sinnasnekker'n", for å få hjemmet i stand. Et av tiltakene var å skifte ut peis og gamle oppvarmingskilder med en varmepumpe fra Toshiba. Det gir en bedre hverdag både for inneklima og økonomien!

Vår autoriserte forhandler, Tobben's Varmepumpeservice, installerte varmepumpen.

Familien får det varmt og godt på vinteren, og blir det en knallsommer så kan de kjøle seg ned også, forteller daglig leder og montør Thorbjørn "Tobben" Thevik.

Se Toshiba varmepumper på Sinnasnekker'n

Lurer du på om du skal kjøpe en Toshiba varmepumpe?

Du kommer ikke til å angre! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.