Toshiba Seiya Nordic 25

Usedvanlig stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A++. Seiya Nordic er en helt ny modell for deg som vil ha effektiv oppvarming – uten å betale for mye.

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
  • Veil. pris 11 990,-

    Uten montasje
  • Montasje fra 5 000,-

    Standard montering
  • Delbetale 753,-

    Per mnd. inkl. standard montasje, 24 mnd.

Datablad

Energietikett

Opplagt valg for den prisbevisste

Høy ytelse møter lav pris.

Det behøver ikke være dyrt å ha en komfortabel temperatur inne, uansett årstid. For en rimelig pris gir Seiya 25 deg en årsvarmefaktor (SCOP) på 4,6. Det vil si at denne varmepumpen gjennom et helt år gir deg 4,6 ganger så mye energi i varme som hva den bruker i strøm. Seiya kommer i to størrelser, 25 og 35. Seiya er spesielt godt egnet i boliger med lavt eller middels varmebehov.

Lurer du på hvilken størrelse du bør velge? Selv om det ikke finnes noen fasitsvar, bør du vurdere forhold som: Hvor du bor, hvor stort areal du skal varme opp, hvor godt boligen er isolert og hvilke tilleggsfunksjoner du ønsker. Har du en større bolig? Da kan heller Seiya 35 være riktig for deg.

Rustet for nordisk klima

Tåler lave temperaturer.

Toshiba har hentet elementer fra sine toppmodeller for å utvikle prisgunstige Seiya Nordic. Den yter godt i kulda: Ved -15 °C leverer Seyia hele 2300 W. Seiya har også Toshibas avanserte løsning for avriming, og fabrikkgarantert drift ned til -20 °C, men varmer selvfølgelig også ved enda lavere temperaturer.

Stille som natten

Varme skal føles, ikke høres.

Seiya betyr «silent night», og navnet er ikke tilfeldig: Denne modellen er usedvanlig stillegående. Du kan plassere den hvor du vil, uten å bekymre deg for lyden. Og skulle du ønske å dempe lyden ytterligere, er Seiya i tillegg utstyrt med stillemodus både for innedel og utedel.

Et lite multitalent

En rekke nyttige funksjoner.

Selv om Seiya Nordic er en kompakt modell, er den full av gode egenskaper. Den har en kompakt fjernkontroll, støvfilter, selvrensefunksjon – og er WiFi-kompatibel. Du kan oppgradere fjernkontrollen for å få flere smarte funksjoner, som vedlikeholdsvarme og uketimer. Med Seiya Nordic koblet til WiFi kan du også få Toshibas unike peisfunksjon som jevnt fordeler varmen fra ildstedet ut i rommet.

Nøkkelfunksjoner

Alle Toshiba varmepumper har en rekke nøkkelfunksjoner. Seiya Nordic må kjøpes med oppgradert fjernkontroll og WiFi for å få tilgang til alle funksjonene.

WiFi-kompatibel

Kompakt størrelse

Lavt støynivå

Stillemodus

Automatisk oppstart

Nattmodus

Nordisk modell

Kulderesistent til -20 °C

Vedlikeholdsvarme

Flere

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Datablad

Innedel, modellbetegnelse

RAS-25J2KVG-ND

Utedel, modellbetegnelse

RAS-25J2AVG-ND

Årsvarmefaktor (SCOP)

4,6

Energiklasse

A++

Kuldemedium

R32

Oppvarming

Varmeeffekt nom. (min./maks.)

3200 W (1100 - 5000)

Effektfaktor nom. (COP)

4,27

Tilført effekt nom. (min./maks.)

750W (210 - 1400)

Kjøling

Kjøleeffekt nom. (min./maks.)

2500 W (1200 - 3200)

Effektfaktor nom. (EER)

4,17

Årsvarmefaktor nom. (SEER)

6,50

Energiklasse

A++

Tilført effekt nom. (min./maks.)

600 W (270 - 920)

Dimensjoner

Innedel HxBxD

293x798x230 mm

Utedel

550x780x290 mm

Lydtrykk

Innedel lav/høy

24/43 dB(A)

Innedel stillemodus

21 dB(A)

Utedel maks.

49 dB(A)

Elektrisk tilkobling

Anbefalt sikring

10 A

Last ned
Om installasjonen
Energietikett

Tilbehør

Smart WiFi

WiFi-styring fra Toshiba

Veil. pris 1 490,-

Når du vil ha WiFi-styring til varmepumpen, velger du Toshiba WiFi som tilbehør. Du styrer varmepumpen med tilhørende app til iOS og Android. Den trådløse styringen passer til våre nye varmepumper.

Kan males

Varmepumpehus i tre

Veil. pris 2 490,-

Beskytter du varmepumpens utedel mot snø, løv og andre uønskede gjenstander, får den både bedre driftsforhold og lengre levetid. Et varmepumpehus i tre er en effektiv og lekker investering.

Lakkert hvit

Varmepumpetak i metall

Veil. pris 1 690,-

Får du ikke plassert varmepumpens utedel i ly for nedbør? Et varmepumpetak kan sikre både bedre driftsforhold og lengre levetid. Taket beskytter effektivt utedelen mot regn, snø og takras.

Lakkert hvit

Varmepumpehus i metall

Veil. pris 3 190,-

Et varmepumpehus i metall er en lekker og praktisk beskyttelse for varmepumpens utedel. Når du holder snø, løv og andre uønskede gjenstander unna, får utedelen både bedre driftsforhold og lengre levetid.

Gode og varme alternativer

Lurer du på hvilken varmepumpe som er best for deg? Vi har mange gode alternativer i ulike størrelser. Når du velger varmepumpe bør bosted, areal som skal varmes opp, isolasjon og tilleggsfunksjoner være med i vurderingen. Alle våre forhandlere kan veilede deg i valg av varmepumpe.

Datablad

Budsjettmodell

Toshiba Seiya Nordic 35

Veil. pris 12 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Usedvanlig stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A+. Seiya Nordic er en helt ny modell for deg som vil ha effektiv oppvarming – uten å betale for mye.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 25

Veil. pris 20 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Høy varmeeffekt. Meget stillegående. Rå på strømsparing. Energiklasse A+++ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,3 – denne luft-luft-varmepumpen er og blir suverent best i klassen.

Datablad

Bestselger

Toshiba Shorai 25

Veil. pris 14 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Elegant design. Blant markedets minste. Energiklasse A++ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,6 – det er en grunn til at denne luft-luft-varmepumpen er vår bestselger.