Toshiba Multisplitt Polar

Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,4 gjør at denne modellen har høy kapasitet ved lave temperaturer. Som multisplitt-løsning sørger Polar for jevn fordeling av varmen i store boliger. Det matte designet gjør at varmepumpen oppleves som mindre enn den allerede er når den er montert på veggen.

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
 • Veil. pris 40 990,-

  Uten montering.
 • Montasje fra 9 000,-

  Standard montering
 • Delbetale 2 152,-

  Per mnd. i 24 mnd.

Datablad

Energietikett

Passer for større boliger

Perfekt når du har flere etasjer

Multisplitt-systemet passer spesielt godt for hjem med større energibehov, gjerne store boliger med flere etasjer eller mange rom. Med to eller flere innedeler får du en jevnere fordeling av varmen. Det sikrer den temperaturen du vil ha – enten det er varme når det er kaldt ute, eller kjøling på varmere dager.

Toshiba multisplitt Polar har blitt fabrikktestet ned til -20 °C.

Svært energieffektiv

Minimerer energiforbruket

Med Polar innedeler i et multisplitt-system, dekker du store energibehov samtidig som du sparer strøm sammenliknet med vanlig elektrisk oppvarming. 

Du kan styre innedelene individuelt i samme driftmodus, både ved oppvarming og kjøling. Multisplitt Polar er wifi-kompatibel, og kan fjernstyres. Flere spennende funksjoner er tilgjengelig. 

Et friskt pust innen design og ytelse

Matt og stiig

Denne luft-luft-varmepumpen er både kompakt og lekker. Den har en liten designvri som er like praktisk som den er stilig; sidepanelet brytes ikke opp av skjøter. Dette gir en strammere og mer helhetlig drakt, slik at varmepumpen oppleves enda mindre enn den allerede er.

Polar-innedel leveres i to størrelser for multisplittsystem – 10 og 13. Begge leveres med fjernkontroll, samt en rekke smarte funksjoner som gjør det enkelt å få kontroll på inneklimaet.

Høy ytelse

Fabrikktestet helt ned til -20 °C.

Den optimale varmefordelingen fra Toshibas multisystem drives av den kraftige kompressoren, som sørger for varme selv i bitende kaldt klima. Multisplitt er fabrikktestet helt ned til -20 °C. Når gradestokken viser -15 °C, avgir den 2950 W. Varmepumpen vil likevel levere varme ved enda lavere temperaturer. Maksimal kjøleeffekt er hele 6200 W.

Nøkkelfunksjoner

Alle varmepumper fra Toshiba har en rekke nøkkelfunksjoner. Multisplitt må kjøpes med oppgradert fjernkontroll for å få tilgang til alle funksjonene.

Fabrikkgodkjent til -25 °C

Vedlikeholdsvarme

Stillemodus

Uketimer

Hi-power

Automatisk oppstart

Timer

Gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Tekniske spesifikasjoner
Last ned

Brukermanual for Toshiba Multisplitt Polar

RAS-B10J2KVSG-E / RAS-B13J2KVSG-E

Last ned

Dokumentasjon for energietikett Toshiba Multisplitt Polar

Last ned
Om installasjonen
Energietikett

Tilbehør

Smart Wifi

Wifi-styring fra Toshiba

Veil. pris 1 650,-

Ønsker du å styre varmepumpen din fra mobilen, velg Wifi-styring som tilbehør. Da kan du justere temperaturen opp eller ned når det måtte passe deg. Den trådløse styringen passer til våre nyeste varmepumper.

Impregnert tre

Varmepumpehus i impregnert tre

Veil. pris 2 840,-

Skjerm varmepumpens utedel mot sterk vind, løv og snø. Varmepumpehuset passer til alle Toshibas luft-luft utedeler og knytter utedelen diskre til fasaden.

Lakkert hvit

Varmepumpehus i metall

Veil. pris 3 490,-

Et varmepumpehus i metall er en lekker og praktisk beskyttelse. Når snø, løv og andre uønskede gjenstander holdes unna, får utedelen både bedre driftsforhold og lengre levetid.

Lakkert hvit

Varmepumpetak i metall

Veil. pris 1 890,-

Får du ikke plassert varmepumpens utedel i ly for nedbør? Et varmepumpetak kan sikre både bedre driftsforhold og lengre levetid. Taket beskytter effektivt utedelen mot regn, snø og takras.

Gode og varme alternativer

Lurer du på hvilken varmepumpe som er best for deg? Vi har mange gode alternativer i ulike størrelser. Når du velger varmepumpe bør bosted, areal som skal varmes opp, isolasjon og tilleggsfunksjoner være med i vurderingen. Alle våre forhandlere kan veilede deg i valg av varmepumpe.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Seiya

Veil. pris 34 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Kombinerer enkelt flere innedeler. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,4 – alt dette til en fornuftig pris gjør denne varmepumpen til en multisplitt-bestselger!

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Gulvmodell

Veil. pris 49 990,-

Varmeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv varmepumpe som dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,4. Multisplitt-løsningen med Gulvmodellen sikrer en optimal fordeling av varmen.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Daiseikai 9

Veil. pris 40 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,4 – denne varmepumpen, med multisplitt-løsning og to eller flere separate innedeler, sikrer jevn fordeling av varmen.

 • Se alle modellene fra Toshiba

  Finn varmepumpen som dekker akkurat ditt behov.

  Varmepumper