Loading image...

Spar strøm med varmepumpe fra Toshiba

Å få installert en luft-luft varmepumpe er en relativ enkel prosess. Uansett om du bytter ut en gammel modell eller investerer i din første varmepumpe, vil våre sertifiserte forhandlere guide deg fra start – til varmepumpen er ferdig installert og klar til bruk.

Toshiba varmepumpe – et trygt og energieffektiv valg

Oppvarming-Toshiba-varmepumpe_1000x500.jpgDu kan være trygg på at en varmepumpe fra Toshiba tåler vintrene i dette landet.

Toshiba er et anerkjent merke som gir trygghet når du velger en varmepumpe. Innovasjon og utvikling av luft-luft varmepumper skjer daglig hos Toshiba. I tillegg har Toshiba utviklet egne modeller som er tilpasset det nordiske klimaet, slik at de tåler temperatursvingningene vi opplever i Norden. Dette er ikke alltid tilfellet hos alle produsenter av varmepumper.

En varmepumpe fra Toshiba gir deg mange fordeler, blant annet:

  • Opptil 40 % lavere strømregninger
  • En jevn og behagelig temperatur året rundt
  • Mye varme på de kaldeste dagene
  • Kjøling på de varmeste dagene (varmepumpe og aircondition i ett)
  • Den nyeste teknologien
  • Når design er viktig; en varmepumpe som matcher interiøret

Velg en sertifisert forhandler

Det finnes butikker som kan tilby varmepumper til lavere priser enn det vi kan, men det er viktig å være oppmerksom på at det kan dukke opp flere kostnader utover prisen på selve varmepumpen. Selv om prisen ve første øyekast kan virke god. gir den ikke nødvendigvis et fullstendig bilde av totalkostnadene. Kostnadene for montering, frakt og uforutsette ekstrakostnader kan komme på toppen av det hele.

Vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe varmepumpe fra en sertifisert forhandler. En forhandler har spesialisert seg på salg og installasjon av varmepumper, og har de nødvendige sertifiseringene i orden. Når forhandleren kommer på befaring hjem til deg, vil du få en samlet totalpris på varmepumpe, frakt og montering. Dette vil gi deg en trygg og forutsigbar handel, og du kan være sikker på at du får den beste prisen på varmepumpen. 

Det er lurt med en varmepumpe fra Toshiba

Vurderer du en Toshiba varmepumpe?

Ingen grunn til å avvente! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.