Loading image...

Spar strøm med varmepumpe fra Toshiba

Det er relativt ukomplisert å få installert en luft-luft varmepumpe. Enten du har en gammel modell du ønsker å skifte ut, eller du planlegger å kjøpe en for første gang, vil våre sertifiserte forhandlere hjelpe deg hele veien frem til varmepumpen er installert og klar til bruk.

Toshiba varmepumpe – et trygt og energieffektiv valg

Toshiba er et anerkjent merke som gir deg trygghet når du velger en varmepumpe. Innovasjon og utvikling av luft-luft varmepumper skjer daglig hos Toshiba.

Oppvarming-Toshiba-varmepumpe_1000x500.jpg

I tillegg har Toshiba utviklet egne modeller som er tilpasset det nordiske klimaet, slik at de tåler temperatursvingningene vi opplever i Norden. Dette er ikke tilfellet hos alle produsenter av varmepumper.

En varmepumpe fra Toshiba gir deg mange fordeler, blant annet:

  • Opptil 40 % lavere strømregninger
  • En jevn og behagelig temperatur året rundt
  • Mye varme på de kaldeste dagene
  • Kjøling på de varmeste dagene (varmepumpe og aircondition i ett)
  • Den nyeste teknologien
  • Når design er viktig; en varmepumpe som matcher interiøret

Velg en sertifisert forhandler

Det finnes butikker som kan tilby billigere varmepumper enn det vi kan, men det kan dukke opp andre kostnader. På overflaten kan det virke som et godt tilbud. Likevel får du ikke et bilde av totalkostnaden når du kjøper varmepumpe for seg selv, installasjon for seg selv, samt frakt, forsikringer og andre ekstrakostnader som kommer på toppen av det hele.

Vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe varmepumpe fra en sertifisert forhandler. En forhandler er en som har spesialisert seg på salg og installasjon av varmepumper, og som har de nødvendige sertifiseringene i orden. Når forhandleren kommer på befaring hjem til deg, vil du få en samlet totalpris på varmepumpe, frakt og installasjon. Dette vil gi deg en trygg og forutsigbar handel, og du vil være sikker på at du får den beste prisen på varmepumpen. 

Det er lurt med en varmepumpe fra Toshiba

Lurer du på om du skal skaffe deg en Toshiba varmepumpe?

Du kommer ikke til å angre! Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Kontakt din lokale forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.