Loading image...

Er det på tide å skifte ut den gamle varmepumpen?

Har du en eldre varmepumpe det kanskje er på tide å skifte ut? Her er tegnene du bør se etter.

Det er ikke alltid lett å vite om varmepumpen er moden for utskiftning. Men visse tegn kan indikere på at tiden er moden for å vurdere en oppgradering. Hvis varmepumpen din faller inn under ett eller flere av punktene under, bør du kontakte en av våre erfarne forhandlere for å få den hjelp til å stille riktig diagnose:

  • varmepumpen er eldre enn 12–15 år.
  • varmepumpen trenger hyppige reparasjoner.
  • energikostnadene for oppvarming øker.
  • varmepumpen lager unormal lyd.

Søk opp en autorisert forhandler, eller fyll ut skjema nederst på siden. En lokal forhandler tar kontakt innen kort tid.

Gå til skjema

Det er flere fordeler med ny varmepumpe

I dag er varmepumpene bedre og mer effektive enn noen gang. Og mye av teknologien som brukes i varmepumper verden over, er utviklet av Toshiba. Dersom den gamle varmepumpen din har begynt å fuske, er det heldigvis flere ting å glede seg over vedå oppgradere til en ny.

Toshiba-Ask_stue-med-bokhylle_1000x500.jpgToppmodellen Toshiba Ask er både svært kraftig og energieffektiv. Også er den innmari stilig å se på!

Moderne varmepumper:

  • er mer effektive.
  • er mer stillegående.
  • har kraftigere varmeeffekt.
  • har bedre luftsirkulasjon.
  • har bedre filterteknologi.
  • har bedre brukervennlighet.

Våre kundeundersøkelser viser at mange som bestemmer seg for å kjøpe varmepumpe for andre gang, velger Toshiba. Da har de gjerne opparbeidet seg erfaringer med det å ha en varmepumpe, har andre krav, samt at de har kjent på viktigheten av å ha en god luft-luft-varmepumpe.

Demontering og montering

Hvis du skal bytte ut varmepumpen din,må du være klar over at det kun er sertifisert personell som kan demontere den gamle og montere den nye varmepumpen. Det er ulovlig for privatpersoner å gjøre dette selv. Tar du kontakt med en autorisert Toshiba-forhandler, fikser de dette for deg – risikofritt, raskt og rimelig.

Få tilbud på ny varmepumpe

Uansett om du har bestemt deg for å bytte til en ny varmepumpe, eller bare trenger en sjekk av den gamle, vil våre autoriserte forhandlere hjelpe deg gjennom hele prosessen. Fra befaring, valg av produkt, demontering og installasjon til eventuelle spørsmål i etterkant.

Har du lyst på en gratis og uforpliktende prat om ny varmepumpe? Fyll ut skjemaet under, så blir du kontaktet av din lokale forhandler innen kort tid. Etter en gratis befaring, vil du få et komplett pristilbud på ny varmepumpe inkludert montering.

Få tilbud – gå til skjema

Også nyttig å vite:

Våre varmepumper

Kontakt din lokale forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.