Loading image...

Finn din nye varmepumpe hos forhandler eller på messe

Å se og ta på et produkt kan være avgjørende for kjøpsbeslutningen. Derfor viser vi gjerne frem våre varmepumper flere steder. Ta en nærmere titt på Toshiba varmepumper hos en lokal forhandler eller opplev dem live på messene der vi stiller ut varmepumpene.

Når du skal finne den riktige varmepumpen for boligen din, kan føles som en krevende oppgave å navigere seg i jungelen av ulike løsninger og modeller som finnes på markedet. Derfor ønsker vi å være til stede, via våre forhandlere og et utvalg av boligmesser, for å hjelpe deg på veien. Vi forstår at økonomiske hensyn kan sette noen begrensninger. Vi ønsker likevel å understreke at en varmepumpe er en investering, og at det derfor er smart å ha en langsiktig tilnærming i beslutningsprosessen.

Snakk med eksperter

En boligmesse er et bra sted for å utforske og bli inspirert av de siste trendene innen interiør og bolig. Og noe av det beste med å dra på messe, er den enkle tilgangen til bransje-eksperter.

ABK-Qviller-på-boligmesse_Arendal_800x600.jpg

På Boligmessene har vi fagfolk som forteller om ulike varmeløsninger, her representert ved Morten Freyer fra ABK-Qvillers avdelingskontor i Larvik.

Våre erfarne montører og forhandlere deltar på flere boligmesser i løpet av året, og du kan stille spørsmål, diskutere oppvarmingsbehovene dine og få personlig rådgivning om hvilken Toshiba-varmepumpe som passer best for din bolig. En liten messerabatt er heller ikke uvanlig, noe som kan komme godt med når mye i samfunnet bare blir dyrere!

– Vi anser messene "Boligmesse" (ekstern lenke) og "Bygg Reis Deg" (ekstern lenke) som viktige arrangementer i Norge for oss, da de er rettet mot privatmarkedet. Dette er arenaer for å komme i kontakt med kunder, og motsatt. Her får vi også vist frem både varmepumper og andre deler av vårt produktspekter, forteller Ailin Toften, messe- og eventkoordinator hos ABK-Qviller, Toshiba-importøren i Norge.

Men messene er ikke bare forbeholdt de som er ute etter noe nytt. Har du en Toshiba-varmepumpe fra før, kan du selvsagt stille de spørsmålene du måtte sitte inne med når du først har en ekspert på stedet.

Ofte kommer varmepumpe-eiere bort til standen vår for å få hjelp til å endre brukerinnstillinger, bestille service, stille spesifikke spørsmål om sin varmepumpe, eller lignende. En messe er en fin anledning for å spørre om alt mellom himmel og jord, sier Andreas Kvamme, Regiondirektør hos ABK-Qviller, Toshiba-importøren i Norge.

Boligmesser landet rundt

"Boligmesse" er en viktig messe for oss å delta på. Den ble arrangert for første gang i Kristiansand i 1997, og har i dag omtrent 20 boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Her kan du se oversikt over hvor messen befinner seg til enhver tid. Her finner du mer informasjon om Boligmesse: boligmesse.no (ekstern link, åpnes i ny fane)

"Bygg Reis Deg" har siden etableringen i 1954 vært en møteplass for alle som er involvert i en byggeprosess. Messen arrangeres annethvert år på Nova Spektrum. Her finner du all informasjon om denne messen: byggreisdeg.no

Opplev kvaliteten selv

Å se en varmepumpe montert på en vegg kan gi en annen opplevelse enn å se den i et bilde. Og kanskje enda bedre, er muligheten for å kunne ta på den og få en følelse av kvaliteten. Kommer du til en av boligmessene der vi er til stede, kan du gå de ulike varmepumpe-modellene nærmere i sømmen og gjøre deg opp din egen mening om kvalitet, design og brukervennlighet.

Mange sier dette er til stor hjelp når de skal bestemme seg for om de skal kjøpe en varmepumpe fra Toshiba eller ikke, kan Kvamme fortelle.

ABK-Qviller-på-boligmesse_800x600.jpg

Her står en gjeng fra ABK-Qviller, Toshibas importør i Norge, klare til å ta imot publikum ved Boligmessen i Oslo september 2023.
Fra venstre; Frode Bredesen, Gøran Andersen, Andreas Kvamme, Malin Honig Nybakk, Kim Dyhr Petersen og Jan Thore Evjevik.

Få profesjonell veiledning i ditt lokalmiljø

For de som foretrekker en mer personlig tilnærming, har vi et landsdekkende forhandlernettverk – klare til å hjelpe deg. Våre forhandlere har lang erfaring og kan veilede deg i valget av riktig varmepumpe for ditt hjem. Besøk en av dine lokale forhandlere og se utvalget av ulike Toshiba-modeller. Finn din nærmeste forhandler.

Gjør et trygt valg – snakk med fagfolk

Å besøke en forhandler eller en boligmesse kan være avgjørende for valg av oppvarmingsløsning. Det gir deg en unik mulighet til å snakke med eksperter, se de nyeste modellene, ta på varmepumpene og forhåpentligvis få den informasjonen og tryggheten du trenger for å investere i et mer komfortabelt og energieffektivt hjem.

Når du har bestemt deg for å gå for en Toshiba-varmepumpe, da kan du bestille en gratis befaring. Forhandleren vil komme hjem til deg og anbefale en Toshiba-modell som passer til ditt hjem og dine behov. Fyll ut skjema under, så blir du kontaktet. Dette er selvsagt helt uforpliktende!

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.