Loading image...

Toshiba varmepumper er laget for norske forhold

Et pålitelig og effektivt oppvarmingssystem er avgjørende for å ha en komfortabel temperatur innendørs, både om vinteren og om sommeren.

Norge er kjent for sitt varierte og utfordrende klima, med lange kalde vintre og korte somre. Dette gjør at varmepumper har blitt en populær oppvarmingsløsning i de norske hjem. Luft-luft varmepumper er meget energieffektive sammenlignet med tradisjonelle varmekilder som for eksempel panelovn, noe som kan gi store besparelser på strømregningene.

Toshiba-varmepumper_hus-i-vinterlandskap_800x400.jpg

Funksjoner som takler det norske klimaet

Toshiba har mange års erfaring med å produsere varmepumper og har bidratt til å drive teknologien fremover. Varmepumpene har høy kvalitet, og er skreddersydd for vårt utfordrende klima. De er utstyrt med flere funksjoner som gjør dem ideelle for norske forhold:

  1. Effektiv varme selv ved sprengkulde: Toppmodellen Toshiba Kontur, er fabrikktestet ned til -30 °C, noe som betyr at den gir mye varme og god komfort selv på de kaldeste dagene. Om det blir enda kaldere, vil den likevel fortsette å levere varme til rommet.
  2. Reduserte oppvarmingskostnader: En luft-luft varmepumpe fra Toshiba kan senke oppvarmingskostnadene med opptil 50 %. Dette kan gi en betydelig besparelse på strømregningene, spesielt i perioder der strømprisene er veldig høye.
  3. Bedre inneklima: I tillegg til å være energieffektive, kan varmepumper også bidra til å forbedre luftkvaliteten i hjemmet ditt. Toppmodellen Kontur har et superavansert filter som fjerner støv, pollen og andre partikler i luften. Dette kan være gull verdt for de med allergi.
  4. Effektiv året rundt: Toshiba varmepumper er utviklet for å tåle de skiftende norske temperaturene, både om sommeren og vinteren. Om vinteren vil varmepumpen varme godt, mens om sommeren kan du nyte herlig kjølig temperatur ved å bruke den som aircondition.
  5. Smarte funksjoner: Varmepumpene kommer med en rekke funksjoner som blant annet peismodus, stillemodus og vedlikeholdsvarme. Du får full kontroll over inneklimaet via fjernkontrollen eller mobilappen, og kan til og med styre varmepumpen mens du er på farten.

Et klimavennlig valg

Som følge av klimaendringene, blir valg av oppvarmingssystem også et miljøspørsmål. Luft-luft varmepumper er en klimavennlig oppvarmingsløsning som utnytter energien fra luften ute. Installasjon av varmepumpen krever heller ingen inngrep i naturen, kun et lite hull i veggen på fasaden. Det mener vi er en liten pris å betale for et bedre inneklima på en miljøvennlig måte.

Velg Toshiba for et varmt og behagelig hjem, året rundt

I Norge og de nordiske landene kreves det mer av varmekildene på grunn av temperaturene de utsettes for. Fra iskalde vintre til hete somre; varmepumpene må sørge for optimal temperatur til enhver tid – uansett hvordan været er utendørs. Velger du en varmepumpe fra Toshiba, kan du nyte komforten av et varmt og behagelig hjem samtidig som du tar et miljøvennlig skritt mot en mer bærekraftig fremtid.

Bestill gratis befaring

Mer om varmepumper tilpasset vårt klima

Lurer du på om du skal kjøpe en Toshiba varmepumpe?

Du kommer ikke til å angre! Fyll ut skjema under. En lokal forhandler tar kontakt for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.