Loading image...

Finn din nye varmepumpe på årets Boligmesse

Bruk anledningen til å skaffe deg varmepumpe på årets Boligmesse. Snakk med en autorisert Toshiba-forhandler og få et hyggelig messetilbud. Her finner du oversikt over hvor messen befinner seg og gratis billett.

Da er det tid for Boligmesse igjen!

Kom på messe og finn lokale og nasjonale utstillere som tilbyr alt fra tak, vegger, gulv, fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer, elektronikk og interiør. Og selvsagt varmepumper! På vår store stand, har du mulighet til å se og ta på ulike modeller. Du vil garantert finne noe som passer dine behov.

Toshiba-varmepumpe-på-messe_1000x500.jpg

Lokale forhandlere av Toshiba varmepumper står klare for å gi deg gode råd og tips til valg av modell og plassering. Dersom du er interessert i å investere i en varmepumpe, vil du få muligheten til en gratis og uforpliktende befaring – og et ekstra godt messetilbud!

Last ned gratis billett 

Boligmessen besøker mange steder i løpet av året. Under finner du oversikt over steder og datoer for messen, samt link til gratis billett. Vi håper å se deg på en av messene for en hyggelig varmepumpe-prat!

Boligmesser våren 2024

Du finner mer informasjon om Boligmessen og oppdatert oversikt på boligmesse.no (ekstern lenke). Last ned din gratis billett:

 

 

Boligmesser høsten 2024