Loading image...

Til de som skal arve kloden

Barna våre skal lære å ta vare på seg selv, hverandre og naturen. Valgene vi voksne tar for dem i dag, setter spor langt inn i fremtiden.

I et barnerom er det mye som foregår. I tillegg til søvn, lek og moro, skal barnet oppleve trygghet og en god atmosfære. En varmepumpe kan bidra til den gode atmosfæren. Ikke bare gir den en stabil temperatur og ren inneluft, den er skånsom for miljøet og bruker lite energi. Valg av energikilde har derfor store konsekvenser for naturen og miljøet – både lokalt og globalt.

Nordisk og personlig

Innemiljø handler om mer enn bare luftkvalitet og temperatur. Det er med på å skape trivsel og velvære. Toshiba Signatur er en unik varmepumpe der fokuset har vært å avstemme eksteriøret mot den enkeltes personlige smak og stil.

Signatur har et slankt uttrykk, rene linjer, myke former, og er kledd i et eksklusivt tekstiltrekk. Maler du veggen eller bytter ut detaljene i rommet, kan du enkelt skifte ut stofftrekket med en annen farge.

Ingen andre varmepumper lar deg velge farge etter humør, personlighet eller interiør. Vil du vite mer? Få et uforpliktende tilbud på denne vakre varmepumpen!

Få tilbud på Toshiba Signatur

Loading image...

Toshiba Signatur

  • Luft-luft varmepumpe
  • Energiklasse: A+++
  • SCOP: 5,10
  • Fabrikktestet: -25 °C
  • Integrert WiFi
  • Fjernstyring fra app
  • Støtter stemmestyring
  • Vinner av iF Design Award
  • Alt som Toshiba Signatur

En følelse av zen

Er du opptatt av rolig harmoni i rommet, kan du gå for Signatur med en farge som står i stil med veggen og interiøret. Eller velge en farge som står i kontrast. Det fine er at du kan velge.

Signatur leveres i utgangspunktet med tekstiltrekk i de vakre basisfargene Skifer og Granitt, som passer godt i våre nordiske hjem. Flere spennende farger er tilgjengelig for bestilling.

Blikkfang

Toshiba-Signatur_barnerom_blek-perle_1000x600.jpg

Fargen «Blek perle» er et nydelig satengstoff med en overflate som fremhever de rike fargetonene. Fargen gir assosiasjoner til jordbæris som nytes en varm sommerdag, mens solstrålene skinner gjennom bladverket til store kastanjetrær. Den fargeklare satengen er vevd med ensfarget tråd og har en mild, eksklusiv glans.

For hjemmet og miljøet

Toshiba Signatur gjør langt mer enn å se bra ut. Den er fullspekket av smarte funksjoner og har en ytelse tilpasset vårt krevende, nordiske klima. For deg som er opptatt av inneklima, energiforbruk og interiør, blir den et naturlig valg. Her finner du alt du trenger å vite om Toshiba Signatur.

La Signatur bidra til den gode følelsen i hjemmet, samtidig som du også gjør planeten en tjeneste. Er du interessert i å vite mer om Signatur? Fyll ut skjema, og bli kontaktet for en uforpliktende samtale med en av våre autoriserte forhandlere.

Få tilbud på Toshiba Signatur

 

 

Vil du ha en Signatur på veggen?

Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg innen kort tid.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.